Aktualności

Bakaliowe szaleństwo w "Pysznej Wielkanocy"
  Foto: Cezary Piwowarski/TVN

W trzecim odcinku „Pysznej Wielkanocy” zaszalejemy z bakaliami, które nadają się nie tylko do ciast i deserów!

Anna Starmach zdradzi swój sprawdzony przepis na pasztet. Niektórzy wolą dodać ostre przyprawy, inni wybierają nutę słodyczy. Prowadząca przygotuje chrupiący z zewnątrz, aksamitny wewnątrz pasztet z suszonymi śliwkami.

Potem przyjdzie pora na pieczony schab. Śliwki, morele, czosnek, majeranek i odrobina miodu – to klucz do sukcesu. A przepyszny schab można podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno.

A co z makowcem? Większości z nas wydaje się niesamowitym wyzwaniem, nawet dla wytrawnego szefa kuchni. Nic bardziej mylnego! Ania podzieli się z widzami przepisem, który krąży w jej rodzinie od pokoleń.

EMISJA 3. odcinka "Pysznej Wielkanocy" w sobotę 5 kwietnia o godz. 13:05.

Powtórki odcinka:

wtorek, 8 kwietnia, 16:15

środa, 9 kwietnia, 11:55

czwartek, 10 kwietnia, 17:05

piątek, 11 kwietnia, 10:30

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
"Stylowy magazyn" o stylu Polaków
Następny artykuł:

"Stylowy magazyn" o stylu Polaków

tvnpix