Co jeść, gdy trzeba zacisnąć pasa?

"Szczypta smaku"
"Szczypta smaku"

Ekonomia w kuchni to trend naszych czasów - warto zwracać uwagę na to by odpowiednio gospodarować budżetem na produkty spożywcze, nie marnować jedzenia i żyć oszczędnie.

No i każdemu zdarzają się takie momenty w życiu gdy trzeba zacisnąć pasa i zminimalizować wydatki. Ale wcale nie oznacza to, że w chwilach kryzysu musimy rezygnować z pysznego jedzenia. Tanio może również znaczyć pysznie ;)

I to właśnie udowodnią nam prowadzące w kolejnym odcinku "Szczypty Smaku". Dowiemy się jak przygotować puszyste purée warzywne z odświeżającym sosem z natki; poznamy przepis na sycący i aromatyczny gulasz fasolowy, a chwile kryzysu osłodzą nam pyszne naleśniki z twarogiem i karmelizowanymi owocami. Będzie smacznie, zdrowo i tanio. Oglądajcie "Szczyptę Smaku"!

podziel się:

Pozostałe wiadomości

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"