Zdarza się, że kupujemy ciemne pieczywo, tylko dlatego, że jest ciemne. Bierzemy za pewnik, że ten kolor oznacza, że chleb został zrobiony z pełnoziarnistej lub żytniej mąki. Niestety, nie zawsze zwracamy uwagę na skład, a zdarza się, że pieczywo jest po prostu zabarwione! Czym i ile cukru może być w pieczywie, dowiecie się oglądając fragment 5. odcinka "Co nas truje".
OPIS ODCINKA I GODZINY EMISJI >
Pozostałe wiadomości
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"