Faszerujemy z Anią Starmach

Faszerujemy z Anią Starmach
Faszerujemy z Anią Starmach
Źródło: Dzien Dobry TVN

Faszerowanie wydaje się bardzo trudnym zabiegiem kulinarnym. Nic bardziej mylnego! Anna Starmach udowodni, że potrawy z farszem można przygotować w 25 minut i tylko za 25 złotych.

Prowadząca zacznie od smacznych jajek podawanych w skorupkach. Potem zajmie się cukinią, która wyśmienicie smakuje z melonem. Pomidory po prowansalsku faszerowane ziołami i zapiekane w piekarniku to przepis dla miłośników pomidorów, które w tym wydaniu są niezwykle smaczne. Na koniec Ania przygotuje pieczarki nadziewane serem i ziołami.

Pyszne!

EMISJA 8. odcinka "Pyszne 25" w sobotę 27 lipca o godz. 11:25.

Powtórki odcinka:

poniedziałek, 29 lipca, 17:50

wtorek, 30 lipca, 10:15

czwartek, 1 sierpnia, 15:55

piątek, 2 sierpnia, 7:50

Autor: pl

Źródło zdjęcia głównego: Dzien Dobry TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości