Zdrowe słodycze w "Pascalu po polsku"

Pascal po polsku
Pascal po polsku

Chyba nie ma osoby, która od czasu do czasu nie da się skusić na odrobinę słodkości. Prawdziwe łasuchy nawet z pełnym brzuchem znajdą miejsce na deser! A co jeżeli słodycze mogą być nie tylko smaczne, ale i zdrowe? Pascal, kierując się tą zasadą, pokaże, jak zrobić przepyszne, domowe ciasteczka z ziarenkami. Dla fanów oryginalnych słodkich przekąsek kucharz przygotuje domowe batoniki z tartą marchewką i bakaliami, zdradzi także swój ulubiony przepis na czekoladowy sernik podawany z sałatką z owoców leśnych.

Ale „Pascal po polsku" to nie tylko gotowanie! Razem z Pascalem wybierzemy się do, pierwszej w Polsce, pasieki na dachu... warszawskiego wieżowca i udowodnimy, że świeży miód można zbierać nawet w centrum Warszawy! Dowiecie się także, jak dekorować domowe wypieki, by zachwycały nie tylko smakiem, ale i wyglądem.

Obejrzyjcie odcinek „Pascala po polsku" 3 stycznia o 12:00 i... osłódźcie sobie życie!

Powtórki odcinka:

piątek, 9 stycznia, 11:15

poniedziałek, 12 stycznia, 12:50

środa, 14 stycznia, 14:25

Za pomoc w realizacji programu dziękujemy:

Mera Spa Hotel w Sopocie

Regent Warsaw Hotel

Restauracja Kluska Polska w Warszawie

Stodoła Wszystkich Świętych w Regowie

Cook Up Studio w Warszawie

oraz pani Aleksandrze Sowie z cukierni Sowa

Pierwszy odcinek "Pascala po polsku"
Cook Up Studio w Warszawie
Stodoła Wszystkich Świętych w Regowie
Restauracja Kluska Polska w Warszawie
Regent Warsaw Hotel
+2
Zobacz galerię

Pierwszy odcinek "Pascala po polsku"

podziel się:

Pozostałe wiadomości