- zmień strefę czasową »
TVN Style > Forum > TVN > Nasze filmy
Forum dyskusyjne
TVN
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Nasze filmyWszystko o filmach pojawiających się na ekranie sygnowanym znaczkiem TVN |
26 stycznia 2012 |
|
977 | 1913 |
Czy będzie kiedyś możliwość oglądania niektórych zagranicznych filmów bez tłumaczenia?
Dodane 21 październik 2011; 01:38
Kiedyś gdy byłem uczniem słyszałem, że powinienem się uczyć języków obcych, więc się uczyłem - trochę niemieckiego i angielskiego. Z angielskich poszedłem dalej i niedawno skończyłem studia filologii angielskiej. Teraz wolałbym oglądać zagraniczne programy, szczególnie anglo-języczne, ale także w innych językach w...
poszukuję tytułu filmu ?
Dodane 19 styczeń 2012; 22:23
film jest o dwóch kolegach którzy lubili jarać trawkę i w ich ręce wpadła mapa do wyspy gdzie na tej wyspie jest dużo plantacji marichuany. trafiają oni na tą wyspę z przyjaciółmi i okazuje się że nie są sami na wyspie bo na wyspie są już ludzie którzy wprawiają tą marichuanę i ją sprzedawają , a ta...
Poszukuję filmu o nastolatku, który był świadkiem morderstwa jego rodziców.
Dodane 19 styczeń 2012; 01:42
Film był kilka razy właśnie w TVN. Do domu chłopaka włamali się jacyś ludzie i zabili mu rodziców. On sam wtedy chyba pływał w basenie, ale udało mu się uciec albo gdzieś się schował. Policja zmieniła jego tożsamość i wysłała do jakiejś prywatnej szkoły. Ci mordercy odnaleźli go i próbowali zabić. Jeśli dobrze...
Do TVN - proszę o odpowiedź.
Dodane 23 grudzień 2011; 20:37
Do TVNu! Dlaczego nie odpowiadacie na nasze prośby? Po co zakładka Forum- dla ozdoby? Dlaczego niszczycie dzieciństwo innym osobą nie puszczając anime pt. Dragon Ball, chociaż odpowiedzcie, a może po prostu Wam się nie chcę fani anime albo po prostu Dragon Balla nadal będą spamować jeśli nie odpowiecie. Jeśli tu napiszecie...
"Ostatni Smok"
Dodane 17 grudzień 2011; 21:40
Witam
Chciałbym prosić abyście pomyśleli o emisji filmu "Ostatni Smok", dawno go nie było w telewizji a jest to naprawdę dobry film z dużą dawką pozytywnej energii.
Mimo swoich lat nadal potrafi poruszyć niektórych widzów, proszę, pomyślcie o tym bo chętnie obejrzałbym ten film jeszcze...
Chciałbym prosić abyście pomyśleli o emisji filmu "Ostatni Smok", dawno go nie było w telewizji a jest to naprawdę dobry film z dużą dawką pozytywnej energii.
Mimo swoich lat nadal potrafi poruszyć niektórych widzów, proszę, pomyślcie o tym bo chętnie obejrzałbym ten film jeszcze...
Listy do M
Dodane 21 listopad 2011; 11:49
Moze mi ktoś pomóc szukam nazwy firmy kurtki którą ma w filmie Maciej Stuhr tak mi sie spodobała ze musze tak mieć... prosze o pomoc
Nasze filmy...
Dodane 15 listopad 2011; 21:19
http://www.youtube.com/watch?v=rcfKS8nYq44
masz się czym pochwalić?
znasz się na kręceniu filmów?
podziel się...
masz się czym pochwalić?
znasz się na kręceniu filmów?
podziel się...
Między kuchnią a salonem pierniki
Dodane 12 listopad 2011; 11:50
Witam, może tak trochę nie w temacie, ale poszukuję przepisu na pierniki z programu "Między kuchnią a salonem" z roku 2010. Nigdzie nie mogę znaleźć przepisu, a po wejściu na "oficjalną" stronę programu przekierowuje mnie na plejada.pl Bardzo bym prosił, jeżeli ktoś ma ten przepis o przekazanie mi go, moja...
Harry Potter
Dodane 24 lipiec 2011; 13:41
Mama wielka prośbę:) Jeżeli mozecie to puśćcie Harrego Poter:D Błagaaam:):)
FILMY
Dodane 05 listopad 2011; 12:53
Proponuję coś hiszpańskiego np. Almodóvara, chociażby "Volver" czy "Wszystko o mojej matce". Albo jakiś dobry film obyczajowy "Co gryzie Gilberta Grape'a?", "Duża ryba" albo "Amelia" ... Ktoś ma jakieś inne propozycje? :)
piosenka z tła reklamy "Ja Cie Kocham a Ty z nim"
Dodane 01 listopad 2011; 12:39
witam szukam tytułu i autora piosenki z tła reklamy "Ja Cie Kocham z Ty z nim", leci teraz na tvn, bardzo proszę o pomoc. z góry wielkie dzięki !!!!!
Film
Dodane 28 październik 2011; 19:57
Witam. Dawno w tvn oglądałam film pt: Obietnica/Promise to Carolyn. Nie ma tego w internecie, ani na dvd. Chciałabym aby w tvn jeszcze raz puścili ten film.!!!! Pozdrawiam
Glee and Queer as folk !!!! Najpopularniejsze seriale za granicą
Dodane 28 maj 2011; 14:30
Zacznijcie puszczać w TVN seriale typu Glee lub Queer as folk !!! są to mega popularne seriale w stanach . serial Glee kazdy teraz ogląda w sieci , puszcza go telewizja FOX ale ten kanał nie każdy ma a TVn ma kazdy :)
super kino...
Dodane 19 październik 2011; 15:15
siemka potrzebuje nuty ktora jest w super kinie na tej listopad jakby ktos
znal tytul prosil bym o odpowiedz bardzo potrzebna
ps.na reklamie jak dobrze pamietam reklamowali filmy: gladiator i jeszcze jakies tam:) prosil bym o podanie najlepiej z linkiem dowload
POZDRO!
znal tytul prosil bym o odpowiedz bardzo potrzebna
ps.na reklamie jak dobrze pamietam reklamowali filmy: gladiator i jeszcze jakies tam:) prosil bym o podanie najlepiej z linkiem dowload
POZDRO!
Pamietniki Wampirow
Dodane 20 wrzesień 2011; 12:08
Witam. Chcialam sie dowiedziec co sie stalo z moim serialem, dlaczego zmianiacie co chwila dzien, kanal tv, oraz godz. emisji tego serialu. A od 2 tyg. nie wiem czy go usuneliscie czy znowu przeniesliscie. Dlaczego nie ma zadnej informacji na ten temat. Przeciez to wspanialy serial i wiele osob go ogladalo, prosze o informacje...
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.