- zmień strefę czasową »
TVN Style > Forum > TVN Turbo > Motoryzacja i okolice
Forum dyskusyjne
TVN Turbo
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Motoryzacja i okoliceRynkowe premiery, wieści z salonów i giełd, ceny paliw, zmiany w przepisach - dla tych, którzy chcą trzymać rękę na pulsie! |
26 stycznia 2012 |
|
223 | 462 |
oszczedzanie paliwa
Dodane 26 styczeń 2012; 19:14
Witam wszystkich serdecznie. W obecnym czasie ceny paliw sa bardzo wysoki. Mam dostęp do wiarygodnych i sprawdzonych informacji na temat biokatalizatora o nazwie mpg caps który naprawdę oszczedza paliwo na poziomie od15-20@. Bardzo chętnie podzielę się informacjami na ten temat z wszystkimi tymi osobami które...
Generator HHO - woda jako paliwo ??
Dodane 12 styczeń 2012; 14:13
witam. Ostatnio na forach dużo mówi się o generatorach hho do samochodów osobowych. Wiele osób się tym interesuje ale niewielu ma wiedzę aby fachowo ocenić tą nowinkę. Mógłby powstać odcinek w którym zakupili byście taki generator i zamontowali do chociażby leciwego seicento. A potem zaprezento...
vw golf V 1.4 tsi w gaz
Dodane 23 listopad 2011; 19:57
witam wszystkich czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytania w jaki sposób można przerobić silnik vw golf V 1.4 tsi w instalacje gazową co trzeba zrobić jak to jest możliwe i jakie koszta będą gdzie się montuje w tedy wtryskiwacze gazu oraz wszystko co się da więcej powiedzieć na ten temat
Konfrontacja Poludnie vs Zaglebie Ciekawe wydarzenie w małopolsce
Dodane 28 listopad 2011; 20:41
11 grudnia w małopolskich Dobczycach zapowiada sie ciekawe wydarzenie. Najlepsze amatorskie załogi z malopolski i slaska beda walczyc na trasie asfaltowej po zaporą. Automobilklub Poludniowy i Stowarzyszenie S4 pokazały juz w czerwcu ciekawa impreze na wysokim poziomie. Czy silna ekipa z Zagłębia potwierdzi swą dominację w...
Benzyna w dieslu
Dodane 19 październik 2011; 15:23
Mam pytanie . Wlalem do diesla 10 l PB95 i nastepnie 40 l diesla. Samochod jak do tej pory jezdzi .Czy cos moze sie stac w trakcie jazdy ? Prosze o odpowiedz
Dodge czy Fiat
Dodane 18 październik 2011; 15:20
Po ulicach Slonecznej Italii jezdzi juz kilka aut co kiedys byly dodge a teraz juz sa fiat.
rejestracja Quada LTR
Dodane 17 maj 2011; 21:50
Witam wszystkich.
Może od forumowiczów dowiem się w jaki sposób zarejestrować, a właściwie przerejestrować quada SUZUKI LTR 450 tak, żebym mogła się przemieszczać również po drogach asfaltowych(nie mam innej możliwości, aby dotrzeć w teren). Kupiłam quada który jest zarejestrowany jako ciągnik...
Może od forumowiczów dowiem się w jaki sposób zarejestrować, a właściwie przerejestrować quada SUZUKI LTR 450 tak, żebym mogła się przemieszczać również po drogach asfaltowych(nie mam innej możliwości, aby dotrzeć w teren). Kupiłam quada który jest zarejestrowany jako ciągnik...
Uprawnienia policji.
Dodane 19 maj 2011; 19:22Pomocy
Dodane 19 maj 2011; 20:12
Mam na imię Paweł i 14 lat. Proszę o pomoc chodzi dokładnie o yamaha tzr 50. Z podobała mi się lecz moich rodziców nie stać na taką maszynę dlatego że mieliśmy wypadek 2 lata temu na Kątach-Wrocławskich. Prosił bym o pomoc finansowych dlatego ze chciał bym jeździć taki motorkiem. Ale jak wcześniej napisałem nie stać moich...
Fiat Bravo, Hamulce blokują koła podczas jazdy
Dodane 03 maj 2011; 16:58
Witam! Mam nietypowy problem z moim Bravo 1.9 MultiJet 2008) Dzieje się tak kiedy auto jest nagrzane od słońca w upalne dni tylko w dni upalne! hamulce blokują koła podczas jazdy i przymusowo muszę się zatrzymać. Zauważyłem że felgi i tarcze są bardzo gorące najmocniej przednie nie ma tego na kontrolkach panela. Problem się...
FOTORADARY!
Dodane 28 kwiecień 2011; 15:55
Witam! Chciałbym zapytać czy ktoś wie, czy oznakowanie miejsca znakiem fotoradar, gdy nie ma fotoradaru, nie ma nawet masztu na terenie zabudowanym, jest zgodne z nowymi przepisami! Grudziądzka Straż miejska oznakowała większość ulic tym znakiem (kontrola prędkości-fotoradar) i czasami stawia przenośny radar! Czy może tak być?
Policja czy polcyjka
Dodane 17 czerwiec 2011; 21:17
Jadę Alejami Jerozolimskimi z Warszawy i skręcam w Reguły w prawo. Stoję na światłach na pierwszym miejscu. Nagle przede mnie wjeżdża skoda taxi. Na rogu skrzyżowania stoi policjant w Alfa Romeo i rozmawia sobie z jakimś facetem. Stoją przed samochodem, śmieją się i widać, że sobie żartują. Więc trąbię by zwrócić jego...
Czy warto kupić nowy samochód - na Polskie drogi ?!
Dodane 20 wrzesień 2010; 00:37IP: 87.207.249.*
Polskie drogi krajowe(zwłaszcza te po moderniizacji)w większości bez odpowiednich poboczy(które niejednokrotnie usytuowane są poniżej drogi),przebiegają w więkrzości przez obszary zabudowane(coraz bardziej rozbudowujące się wzdłóż dróg-wioski i miasteczka).W rejonach leśnych drogi nie zabezpieczone przed...
BMW olewa
Dodane 27 październik 2009; 14:11IP: 83.20.236.*
Witam, W tym roku kupiłem BMW 320d Auto jest na garancji. Od miesiąca po odpaleniu samochód nie trzyma obrotów cały się trzęsie. Serwis przyjmował samochód 3 razy zawsze coś wymieniał sprawdzał i oddawał samochód z tekstem na ustach " PRZYKRO NAM ALE USTERKA NIE ZOSTAŁA USUNIĘTA" Teraz nie...
pomoc przy rejestracji kialotosrace.pl
Dodane 06 kwiecień 2011; 14:02
nie mogę się zarejestrować na kialotosrace.pl. Jak klikam zarejestruj się to nie mogę się zarejestrować. Pomoże ktoś? chcę się jeszcze załapać jak zdąże
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.