zmień strefę czasową »

TVN Style > Forum > TVN > Nasi prowadzący > Prezenterzy Faktów???

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

Prezenterzy ...

9 września 2010

Emmily Emmily 937 937

Prezenterzy Faktów???

Dodane 25 sierpień 2010; 13:27
Oni to czy nie,nie mogę ostatnio ich poznać-nie wiem co się stało-szok!!!Jedynie pani Justyna pełna energii,reszta dno i zero!!Oczekiwana poprawa o 180 stopni to jak najszybciej,bo wylądujecie brzydko mówiąc w śmietniku polskich dzienników informacyjnych i nawet super studio Wam nie pomoże!!!!
Emmily ~justyna
Dodane 26 sierpień 2010 12:04
IP: 195.187.152.*
Wpis Emmily dla zmyłki, bo gdzie Twoje IP?? :)
Może lepiej po prostu nie publikować negatywnych komentarzy, niż tak nieudolnie próbowac ich bronić.
Dodane 26 sierpień 2010 13:07
W ogóle nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi????Co dla zmyłki??Ja niczego nie broniłam,wręcz odwrotnie?!
Emmily ~justyna
Dodane 26 sierpień 2010 14:33
Szczególn ie we wszystkich swoich poprzednich postach na tym forum...
I ponawiam pytanie, dlaczego masz ukryte IP??? koleżanko z TVN.
Dodane 03 wrzesień 2010 12:59
Co ty bredzisz!!Jaka koleżanko z TVN,może w innym wcieleniu albo życiu!!!??Czy Wy wszyscy powariowaliście, nie jestem nikim podstawionym!!!Z nalazła się następna wszechwiedząca!! !
Emmily ~justyna
Dodane 06 wrzesień 2010 15:42
to odpowiedz w końcu mądralo dlaczego nie ma twojego IP!!!
Dodane 08 wrzesień 2010 11:35
Chodzi ci o to ~~ przy Emmily to musisz zapytać moderatoró ;w,bo oni o tym decydują i tyle!!I skończ wreszcie z tymi insynuacjami pod moim adresem!!!!Albo może nie kończ,a może dzięki tobie dostanę pracę w TVN-skoro tak prosisz i sugerujesz!!???
Dodane 08 wrzesień 2010 11:43
A poza tym to a propo tego co pisałam wcześniej to każdy ma prawo mieć zdanie na pewien temat i nawet opinię o ludziach i ją zmieniać w zależności od sytuacji tylko krowa nie zmienia poglądów! !!A ja zawsze pisałam i mówiłam co myślałam i tak robię od dziecka-taka moja natura!!
Dodane 09 wrzesień 2010 15:00
Nie wiem droga Justyno o co ci chodziło z tym stwierdzeniem,że najpierw napisałaś,że pan Kamil prywatnie jest przesympatyczny, a potem,że zmieniłaś zdanie???Ale ja tak szybko nie popadam w zwątpienie,jeśli kogoś naprawdę lubię i cenię-a tak jest z panem Kamilem,to nie słucham plotek tylko konkretów i tyle!!!Dla mnie On zawsze będzie cool i super facet i dziennikarz bez względu na to co o nim się dowiem i przeczytam!!Uwie lbiam jego Fakty i jego samego też!!!

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN 7

Rozrywka i film

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny