- zmień strefę czasową »
TVN Style > Forum > TVN > Nasze programy > Miasto kobiet 8.09.2010
Forum dyskusyjne
TVN
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Nasze programyCo ci się podoba? Co ci się nie podoba? Co byś chciał pochwalić, a co byś chciał zmienić? To jest najlepsze miejsce do wyrażenia swojej opinii na temat programów TVN |
8 września 2010 |
|
2987 | 2987 |
Miasto kobiet 8.09.2010
Dodane 08 wrzesień 2010; 15:26IP: 87.187.140.*
Krótko: właśnie oglądam program "Miasto kobiet" na temat psów w życiu ludzi i jestem oburzona sposobem prowadzenia tej rozmowy. Widać, że redaktorki nie maja zielonego pojęcia na temat zwierząt. Moim zdaniem panie te powinny się wyedukować na temat, który rozmawiają (chodzi mi o konsultacje w tym wypadku z lekarzami, weterynarzami i specjalistami), żarty, docinki i "uśmieszki" na ich twarzach w momencie opowiadania przez gości o pielęgnacji psów, ubieraniu ich i hodowli (konkretnie Yorków)obrażają sympatyków tej rasy. Zdaje sobie sprawę, że mogę brzmieć jak sfrustrowana baba zakochana w swoich psach, niemniej jednak podejście prowadzących program jest po prostu nie do przyjęcia. Telewizja powinna być obiektywna, a one z grubej rury wyśmiewały ważne miejsce psa w życiu człowieka, mówiąc między innymi, że to dziecko powinno zastąpić miejsce zwierząt... Naprawdę żałosne, że kobiety te nie widzą różnicy.
Pozdrawiam
Karolina
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.