zmień strefę czasową »

TVN Style > Forum > TVN > Nasze programy > Emitowanie programów:

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasze programy

Co ci się podoba? Co ci się nie podoba? Co byś chciał pochwalić, a co byś chciał zmienić? To jest najlepsze miejsce do wyrażenia swojej opinii na temat programów TVN

Emitowanie ...

8 września 2010

Konto usunięte 2987 2987
Konto usunięte

Emitowanie programów:

Dodane 08 wrzesień 2010; 21:47
IP: 188.46.197.*
Witam serdecznie! Jeżeli chodzi o telewizję TVN to nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystkie programy (filmy) są dopracowywane do najmniejszego szczegółu, dlatego gdy włączam TVN ogląda mi się go z ciekawością i całkowitą przyjemnością. Jednak że od pewnego czasu zauważyłem że dużo ciekawych programów i filmów jest emitowana o późniejszej godzinie(bardzo mnie to wkurzyło), pewnie jest to też efekt że skończyły się wakacje.
Wstaje codziennie do pracy o godzinie 5:00 i myślę że wiele ludzi w Polsce też tak zaczyna pracę i niestety muszą zrezygnować z oglądania np."USTA-USTA";"TOP MODEL-ZOSTAŃ MODELKĄ" czy dobrego filmu (który jest emitowany po godzinie 22:30) ponieważ jest już późno i trzeba iść do łóżka. Czy nie można by emitować te programy wcześniej?, wszystko co lubię oglądać, to zaczyna się po godzinie 21:00. Dziękuję za możliwość wypowiedzenia się. Pozdrawiam!

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN 7

Rozrywka i film

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny