Program TVN Style

Poprzedni
drukuj
wstecz
  • Seks i porno biznes

    Współczesna młodzież nie ma problemów z dostępem do gazet, Internetu i filmów pornograficznych. Jak wpływa to na ich życie miłosne i erotyczne? Kilkanaście lat temu filmy pornograficzne podkradało się starszemu bratu lub rodzicom. Obecnie, w dobie powszechnego dostępu do Internetu, nastolatki bez problemu mogą oglądać niecenzuralne zdjęcia, gazety czy filmy. Pornografia to dla nich "chleb powszedni". Dokument „ Seks i porno biznes” pokazuje kulisy życia seksualnego nastolatków. Opowiada o ich pierwszych związkach i doświadczeniach seksualnych. Jak filmy erotyczne wpływają na ich życie erotyczne? Autorzy filmu dokumentalnego docierają także do tych, którzy na co dzień pracują w porno biznesie. Czy rzeczywistość pokrywa się z tym co młodzież widzi w gazetach i filmach?
  • Zdrowie bez tajemnic

    Zdecydowana większość z nas prowadzi siedzący tryb życia. Praca biurowa, nieodpowiednie fotele, zgarbiona sylwetka, to wszystko prowadzi do bólu pleców a w konsekwencji, do skrzywienia kręgosłupa. Jak temu zapobiec? I jak sobie pomóc, by zachować wyprostowaną postawę? Na pewno trzeba zadbać o sprofilowany, wygodny fotel. I taki właśnie postara się dla Was znaleźć Isla. Zobaczcie, jakimi kryteriami kierowała się reporterka aby znaleźć ten jeden – idealny. Jabłko, czy gruszka? Nie, nie mówimy o owocach, lecz o dwóch, podstawowych typach kobiecej sylwetki. Czym one się różnią i jakie każda z nich wykazuje tendencje? Jeśli jesteście ciekawi wniosków, do jakich doszła Isla Traquair, musicie koniecznie zobaczyć sondę, którą przeprowadziła wśród przypadkowo spotkanych pań. Kolejne zagadnieniem, które postanowiła zbadać dociekliwa reporterka, to skuteczność tradycyjnej chińskiej medycyny. W tym celu przetestuje na własnym ciele akupunkturę i bańki. Czy faktycznie są one w stanie wyleczyć większość dolegliwości? I co można wyczytać z języka? A na koniec Isla rozprawi się z problemem grzybicy paznokci. Czy popularne środki zaradcze faktycznie przynoszą efekty? Aby odpowiedzieć na to pytanie niezbędna będzie pomoc ochotników, którzy przetestują kilka z powszechnie dostępnych produktów. Zobaczcie, do jakich doszli wniosków.
  • Szczypta smaku 2

    W 2009 roku Paul i Stella McCartney zainicjowali kampanię, której celem była promocja jednego bezmięsnego dnia w tygodniu. Jest bowiem udowodnione naukowo, że taki jeden dzień wpływa niezwykle korzystnie nie tylko na nasze zdrowie, ale także samopoczucie i urodę. Wśród wyznawców trendu bezmięsnych poniedziałków są gwiazdy z całego świata - Pink, Kevin Spacey, Vivienne Westwood i Twigy, a także nasze prowadzące - Agata i Olga:). W kolejnym odcinku "Szczypty Smaku" dowiem się jak w maksymalnie przyjemny sposób zrezygnować z mięsa w jednym dniu w tygodniu. Dziewczyny zdradzą swój ulubiony wegetariański przepis na papryki faszerowane soczewicą w sosie z pieczonej papryki. Odpowiedzą jak zrobić super modnego i super zdrowego burgera z komosy ryżowej. Pokażą też jak szybko przygotować pełne egzotycznych aromatów zielone curry z warzywami i makaronem ryżowym. Będzie smacznie, będzie zdrowo, będzie trendy i będzie bez mięsa! Oglądajcie "Szczyptę Smaku".
  • Szczypta smaku 2

    Pierwsze ciepłe dni wiosny kuszą by spędzać czas na powietrzu. Wyobraźmy sobie kolorowe koce na trawie, szalejące wesoło dzieciaki, biegające psy, grę w kometkę czy bule, wygrzewanie się w pierwszych ciepłych promieniach słońca oraz oczywiście piknikowe smakołyki. Coś wspaniałego! Piknik to naprawdę fajny sposób na miejskie czy podmiejskie weekendy. W kolejnym odcinku "Szczypty Smaku" Agata i Olga przygotują potrawy, które świetnie urozmaicą piknikowy kosz. A co się w nim znajdzie? Rustykalny tort chlebowy z duszoną wołowiną, kremem z awokado i pastą z fasoli; marynowane oliwki i puszysta, drożdżowa focaccia oraz chrupiące paszteciki z aromatycznym mięsnym nadzieniem. Jak zwykle będzie inspirująco i pysznie. Oglądajcie "Szczyptę Smaku" a potem biegnijcie na piknik!
  • Amerykańska superniania 2

    Deborah Tillman to Amerykańska Superniania. Jest żoną, matką, a przede wszystkim ekspertem od wychowania dzieci. Często jest ostatnią deską ratunku dla rodziców, którzy nie są w stanie poradzić sobie z własnymi dziećmi. Deborah podróżuje po Stanach Zjednoczonych i pomaga zrozpaczonym opiekunom. Dzięki jej trikom i niezwykłym zasadom udaje się rozwiązać nawet najtrudniejszy problem wychowawczy. „Amerykańska Superniania” skutecznie pomaga całym rodzinom „wyjść na prostą” i stworzyć szczęśliwy, kochający się dom, w którym wszyscy czują się dobrze i bezpiecznie.
  • Magiel Towarzyski 17

    W trzecim odcinku „Magla towarzyskiego” elektryzujące plotki i nie mniej spektakularne doniesienia z mediów kolorowych. Tym razem w buduarze u boku Karoliny Korwin Piotrowskiej pojawi się Witek Krajewski, który wypunktuje i oceni poczynania gwiazd oraz gwiazdeczek polskiego szołbiznesu. „Brangelina w końcu po ślubie” to kwintesencja tego, co zobaczycie w części poświęconej zagranicznym wydarzeniom. Informacje o ceremonii, która połączyła najpiękniejszą parę Hollywood, do ostatniej chwili udało się utrzymać w tajemnicy. Gdy zdjęcia sukni ślubnej wyciekły do sieci, stała się numerem jeden na całym świecie. My też musieliśmy to skomentować. Gościem gospodyni programu będzie Małgorzata Jamroży. Piosenkarka, lepiej znana pod pseudonimem artystycznym Margaret, opowie o zagranicznej karierze, pracy nad nową płytą oraz o tym, komu i za co śpiewa „Thank you very much”. Z kolei w cyklu „klapy”, o tym, że z rodziną dobrze wychodzi się tylko na zdjęciu, czego dobrym przykładem jest rodzeństwo Kukulskich. Ponadto nieproszeni goście na chrzcinach córeczki Justyny Steczkowskiej i jej oficjalne oświadczenie w tej sprawie. Trzecia z „klap” dla mediów to spekulacje dotyczącej ciąży Małgorzaty Kożuchowskiej, które zaczynają przypominać zakłady bukmacherskie. Pytanie: kto da więcej?
  • Perfekcyjna Pani Domu 3

    W Polsce nigdy tak dużo nie mówiło się o sprzątaniu. Słowo „perfekcyjna” odmieniane jest na wszystkie możliwe sposoby. Test białej rękawiczki, szarfa odpowiedzialności, zasada 3P. Wszyscy wiedzą, o co chodzi, a „Perfekcyjna Pani Domu” znów wkracza do akcji. Z jakimi problemami zetknie się tym razem? Kto zgłosi się do niej po pomoc? Zajmowanie się domem to zajęcie tylko dla kobiet? Nic bardziej mylnego. W kolejnym sezonie szkolenie u „Perfekcyjnej Pani Domu” przejdą także panowie. Testowi białej rękawiczki podda się rozwodnik, którego mieszkanie zazwyczaj sprzątają przyjaciele oraz uciekinier z małego miasteczka, który postanowił zacząć wszystko od nowa. Zadziwiające historie życiowe bohaterów nieraz zaskoczą prowadzącą. Pod jej skrzydła trafi wychowanka domu dziecka oraz kobieta, która przez dwadzieścia lat mieszkała w Brazylii, gdzie jej posiadłością zajmowała się służba. Teraz musi zadbać o porządek sama. W programie nie zabraknie też niesfornych mężów, rozbrykanych dzieci oraz gromadek psów i kotów. Każdy dom i jego mieszkańcy to dla „Perfekcyjnej Pani Domu” nowe wyzwanie. Małgorzata Rozenek zdradzi widzom kolejne sprytne sposoby na radzenie sobie z bałaganem. Czas na porządki z „Perfekcyjną Panią Domu”.
  • Klinika urody 6

    W pierwszym odcinku nowego sezonu „Kliniki Urody” poznacie poruszającą historię naszej bohaterki – Iwony, która od dłuższego czasu boryka się z dwoma uciążliwymi problemami – przebarwieniami i bliznami potrądzikowymi. Zobaczycie, że w dzisiejszych czasach naprawdę można skutecznie się z nimi rozprawić. Pomożemy dobrać najlepsze metody z zakresu medycyny estetycznej a Paulina Krupińska pokaże kilka ciekawych porad, dzięki którym we własnym domu same będziecie w stanie zniwelować posłoneczne plamy i zaczerwienienia. Ania Orłowska zatrzyma lato - czyli zaprezentuje naturalny i w 100% zdrowy makijaż przedłużający opaleniznę. Zobaczycie także, jak zrobić puder brązujący ze składników, które macie w swojej kuchni. Mistrz fryzjerstwa Tyberiusz udowodni, że zmiana koloru włosów i delikatne cięcie może zdziałać cuda, a gościem specjalnym odcinka będzie Dorota Gardias, która „zrobi sobie oko”, czyli podda się laserowej korekcji wzroku! Nie możecie tego przegapić!
  • Sablewskiej sposób na modę 3

    W tym odcinku poznacie Jowitę, 34 letnią kobietę na zakręcie, matkę dwójki dzieci z dwóch małżeństw. Pierwszy związek był pomyłką, drugi zakończył się niedawno - mąż dwa miesiące po ślubie stwierdził, że już jej nie kocha. Zaraz po tym zniknął z życia kobiety, pozostawiając pustkę, smutek, żal i wielką rozpacz. Jowita rozpadła się na tysiąc kawałków, wypłakała morze łez i nagle, nie wiadomo skąd, znalazła w sobie siłę, żeby zamknąć tamten rozdział. Zgłosiła się do programu. Rozbrajająco szczerze opowiedziała Mai o targających ją emocjach oraz o pragnieniu odzyskania utraconej energii życiowej i wiary w siebie. Ta rozmowa bardzo oczyściła Jowitę. Z każdym kolejnym etapem programu na jej twarzy coraz częściej gościł uśmiech. Maja postanowiła pomóc Jowicie zapomnieć o złamanym sercu i zaproponowała jej zabawę modą. Świetną terapią na stres okazała się też lekcja pole dance. Taniec na rurze to nie tylko forma fitnessu ale wymagający sport angażujący wszystkie mięśnie. Dzięki tym zajęciom Jowita zobaczyła też, ile drzemie w niej seksapilu. Celem Sablewskiej było dokonanie całkowitej zmiany w wizerunku bohaterki. Do tego stopnia, by sama siebie nie poznała, żeby ekscytowała się nowym wcieleniem i zapomniała o smutnej, zaniedbanej kobiecie, którą kiedyś była. Makijaż permanentny brwi, totalna zmiana koloru i cięcia u fryzjera, szalony, odważny make up, nietuzinkowa stylizacja – tak wyglądała metamorfoza wyglądu Jowity. Dzięki tym radykalnym zmianom Maja udowodniła kolejnej bohaterce, że może przestać być dla siebie brzydka i znów wyglądać szałowo. A co najważniejsze - odzyskawszy pewność siebie może z podniesionym czołem pokonywać wszystkie problemy!
  • Pyszne 25 3

    Jeśli macie dość błyskawicznych, gotowych potraw z mikrofalówki spożywanych podczas przerwy w pracy, Ania Starmach ma na to radę. W kolejnym odcinku „Pyszne 25” zaprezentuje, jak przygotować szybki i niedrogi lunch, który będziecie mogli zabrać ze sobą do pracy. Na początek Ania pokaże Wam, jak przygotować podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałaty i własnoręcznie przyrządzonego guacamole. Kolejną potrawą do odgrzania w pracy lub zjedzenia na zimno, będzie sałatka wietnamska z makaronem ryżowym i kiełkami soi. Na koniec Ania zaserwuje pyszny ziołowy kuskus z grillowaną piersią indyka. Smacznego!
  • Pyszne 25 3

    Jak świętować, to na pewno nie w kuchni, tylko z bliskimi przy stole. W tym odcinku Ania Starmach przygotuje menu na specjalne okazje. Każdą z potraw przyrządzi w maksymalnie 25 minut, mieszcząc się w kwocie do 25 złotych. Na przystawkę zaprezentuje przepis na przepyszne i bardzo proste w przygotowaniu kremowe placuszki z łososiem. Daniem głównym będzie kurczak duszony w czerwonym winie, podany z zapiekanką ziemniaczaną. A na deser, coś słodkiego - malinowe tiramisu ze świeżymi owocami i miętą. Smacznego!
  • Wiem, co jem i wiem, co kupuję 4

    Każdy z nas chce być piękny. Kiedyś pomagały nam kremy, dziś także jedzenie. Aloes, kolagen i koenzym Q10 uśmiechają się do nas z półek sklepowych. Czy woda z kolagenem naprawdę wypchnie zmarszczki i usunie wory pod oczami? Czy płatki śniadaniowe z wapniem wzmocnią zęby i kości? A herbatka upiększająca rzeczywiście pomoże na urodę? A może jednak lepiej postawić na witaminy w naturze? Jak na urodę zadziała awokado, łosoś i szpinak? Dziś o tym, jak pięknie jeść, by piękną być. A w „Wiem, co kupuję” temat bliski ciału, czyli T-shirt. Niektóre po praniu zupełnie tracą kształt i kolor – jak odróżnić te złej i dobrej jakości? Kasia Bosacka podpowie, jak powinny wyglądać szwy w porządnym T-shircie i jaki powinien być jego skład. Czy warto przepłacać za markowe T-shirty? Czy to nie jakościowa cienizna za grube pieniądze? Który rodzaj nadruku najdłużej się utrzyma? W jakiej koszulce uzyskamy najlepsze sportowe wyniki? Zobaczcie koniecznie!
  • Wiem, co jem 6

    Na miękko, na twardo, z majonezem. W jajecznicy, koglu-moglu i w omlecie. Czy da się żyć bez tych kurzych darów? No bez jaj! Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów – ma pełną listę witamin i składników mineralnych. Tylko które lepsze – fermowe czy wiejskie? Z ciemną czy z jasną skorupką? Od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki? Które mają najmniej cholesterolu? Czy jajka „bez GMO” są faktycznie lepsze, czy to jedynie modne hasło marketingowe? W ósmym odcinku „Wiem, co jem” zbada to dla Was Katarzyna Bosacka. Jajka od baby z bazaru nie muszą mieć stempla – szukamy takich, bo myślimy, że są zdrowsze i płacimy więcej. Jednak okazuje się, że sprzedawcy mogą łatwo zmyć stempel? Jak poznać, czy to jajko ekologiczne, a nie jajko-niespodzianka? A czy produkty jajeczne takie jak np. proszek, jajecznica w kartonie lub jajka mrożone mają coś wspólnego z prawdziwym jajkiem. Przekonajcie się oglądając „Wiem, co jem”!
  • Inspektorzy od żywności 2

    Jak się upewnić, że jedzenie jest świeże i zdrowe? Jak zbadać, czy przed nami nie spotkały się z nim myszy i karaluchy i że nie zawiera groźnych bakterii i wirusów? Zrobią to za nas Inspektorzy od żywności! W dzisiejszym odcinku sprawdzą oni, co zawierają burgery dostępne w ulicznych budkach, barach i restauracjach, porównają ich smak i dadzą wskazówki, jakich burgerów unikać. Irlandzki sanepid zbadał 27 różnych burgerów – co pokazało badanie? Zajmiemy się też… ryżem. Czy wiecie, że po ugotowaniu nie można go wielokrotnie podgrzewać? Aby się nie zatruć – powinien być od razu zjedzony lub szybko trafić do lodówki, gdzie może leżeć 1 dzień. A podgrzewać można go tylko raz! Wraz z inspektorami zajmiemy się żywnością importowaną, która dociera do Wielkiej Brytanii drogą morską, gigantycznymi kontenerowcami. Zanim produkty trafią na rynek, są dokładnie kontrolowane. Gorzej jest z żywnością, którą przywożą pasażerowie samolotów. Na wszystkich lotniskach istnieją służby, które kontrolują to, co przywozimy, jednak nie da się sprawdzić każdej walizki… Bardzo pomocna jest w tym Bindy. Kim ona jest i dlaczego celnicy dokładnie przetrząsają bagaże, przy których Bindy siada? Przekonacie się oglądając kolejny odcinek naszego programu!
  • Toksyczne biuro

    W kolejnym odcinku poznacie wyniki eksperymentu, jaki Larry, szef firmy produkującej wyposażenie dla domów i mieszkań, zdecydował się przeprowadzić wśród pracowników. Podwładni, którzy na dwie doby przejęli firmę w swoje ręce, wytypowali do usunięcia pracowników, których obecność nie przynosiła korzyści firmie. Eksperyment i głosowanie wywołały w firmie skrajne emocje, pojawiły się łzy, nerwy, wzajemne oskarżenia i pretensje. Okazało się, że zarobki niektórych są niewspółmiernie małe do ich zaangażowania, inni zaś za pracę bez specjalnych efektów dostają bardzo dużo. Wszyscy zgodnie przyznali, że problemem dla firmy jest też alkoholizm Sharon. Wytypowani do zwolnienia otrzymali jednak szansę obrony. Zobaczcie jak z niej skorzystali! Jakie reakcje wywołały ich przemówienia? Czy Sharon postanowi przyznać się do nałogu i poddać się leczeniu? Poznajcie wyniki eksperymentu, przekonajcie się, czego nauczył on pracowników firmy i jak zmienił atmosferę panującą w pracy. Czy ziści się marzenie Larrego o tym, by jego firma stała się potentatem na rynku amerykańskim? Zapraszamy!
  • Zdrowe życie

    Od kilku lat świat ogarnęła moda na bycie wysportowanym i fitt. W niektórych kręgach to prawdziwy szał i sposób na życie! Dr Goldberg zajmie się więc dziś gimnastyką! Pomoże nam zdobyć wiedzę o tym, ile należy się ruszać i jak. Niektórzy lekarze są zdania, że optymalnie powinno się ćwiczyć 30 minut, 5 razy tygodniowo. Taka porcja ruchu wzmocni serce, doda energii, po niej lepiej się wyśpimy. Fizjolodzy dzielą sprawność fizyczną na kilka kategorii – jogging poprawie wszystkie te wskaźniki. Przed bieganiem ciężko się wymigać – biegać bowiem można wszędzie i przy każdej pogodzie. Nawet, jeśli ktoś całe życie leżał na kanapie – kiedy zacznie biegać – jego sprawność i ogólny stan zdrowia szybko się poprawia. Niektórzy jednak nienawidzą biegania… jest wśród nich Dr Goldberg ;-) Jak sądzicie - próba zimowego przebiegnięcia…na bosaka (!) Central Parku – utwierdzi go w tej niechęci czy wręcz przeciwnie? I jeszcze kilka ciekawostek: czy wiecie, że na świecie istnieją tzw blue zones, miejsca, w których ludzie żyją najdłużej, często dożywając w dobrym zdrowiu 100-nych urodzin? Chcecie się dowiedzieć gdzie występują blue zones? Jaki tryb życia prowadzą ich mieszkańcy? O tym wszystkim w kolejnym odcinku „Zdrowego życia”!
  • Kobieta na krańcu świata 5

    „Kobieta 5XL”, Stany Zjednoczone. W tym odcinku poznamy Donnę Simpson, którą zgubiła miłość do jedzenia. Donna mieszka w Akron w stanie Ohio (USA), dziś ma 46 lat i waży 230 kg. Od dziecka miała problemy z nadwagą. Jej matka przez obfite posiłki chciała okazać miłość do córki - jej dewizą było: „kocham, więc karmię”. Jeszcze kilka lat temu Donna marzyła o tym, by pobić rekord Guinessa i stać się najcięższą kobietą świata. Jej planem było osiągnięcie wagi 570 kg. Na posiłki wydawała wtedy prawie 1000$ tygodniowo. Przekleństwem Donny było też wybieranie partnerów, dla których tuczenie kobiet było fetyszem – w Polsce takich mężczyzn nazywa się dokarmiaczami. Najpierw był to mąż, a potem chłopak. Tuczyli Donnę – a ona jadła i tyła – tyła i jadła. Po nieudanym związku Donna rozwiodła się, rozstała się też z chłopakiem. Jest matką samotnie wychowującą dwójkę dzieci. Dziś jest na diecie. Chciałaby zrzucić przynajmniej kilkadziesiąt kilogramów. Pragnie uwolnić się od chorej miłości i od chorobliwego jedzenia, które jest niebezpieczne dla niej i jej bliskich.
  • Pani Gadżet 8

    W nowym odcinku „Pani Gadżet” pokażemy fantastyczne gadżety ułatwiające sprzątanie! Ania Nowak Ibisz po raz kolejny udowodni, że porządki domowe mogą być łatwe, lekkie a nawet …przyjemne! Będzie też coś dla biurowych pedantów i pożądnickich, którzy bez idealnie poukładanej przestrzeni wokół siebie nie mogą się skupić na pracy - czyli cała masa nowoczesnych, przydatnych i estetycznych gadżetów typowo biurowych. W odcinku przetestujemy też gadżety do zadań specjalnych - Ania zademonstruje jak wyciągnąć klusze zza szafki, do której nie mamy w ogóle dostępu oraz jak pozbyć się popiołu z kominka, do którego wolimy nie zaglądać... Będzie też coś dla łakomczuchów – nasza prowadząca zachwyci Was gadżetami, które pomogą upiec i udekorować idealne babeczki, torty i ciasta. Zapraszamy!
  • Dorota was urządzi

    W trzecim odcinku poznamy Karolinę i Pawła. Paweł, wysyłając zgłoszenie do programu, chciał zrobić Karolinie przyjemność i podziękować za wszystko, co dla niego robi - wie, że jego wybranka marzy o romantycznym, pogodnym, nowoczesnym salonie, a on sam nie jest w stanie jej tego dać. Teraz ich salon to wielozadaniowy, ciemny pokój z czasów PRL-u. Pełni rolę pokoju kinowego, sypialni, garderoby i siłowni. Dorota Szelągowska musi więc wkroczyć do akcji, nie może bowiem pozwolić, aby kochający się ludzie spędzali czas w zagraconym, smutnym salonie. Relikty przeszłości, wraz ze sztucznymi owadami, kolekcją kieliszków i stertą ubrań, muszą opuścić to mieszkanie raz na zawsze! Przekonajcie się, czy Dorota oszczędzi meblościankę i …czaszkę!
  • TRWA

    Stylowy magazyn 4

    W kolejnym odcinku Stylowego Magazynu: Płaszcze, kurtki i kamizelki! Klaudia Adaszewska, blogerka modowa uznana przez magazyn "Vanity Fair"za jedną z najlepiej ubranych kobiet świata, podpowie jak nosić modne okrycia wierzchnie. Jeansy- najpopularniejsze spodnie na świecie! Jesteście ciekawe, dla kogo zostały stworzone? Odpowiedź tylko u nas! W programie także: Kuba Klawiter i gadżety niezbędne podczas podróży. Sprawdzimy jak Polacy dbają o zęby oraz doradzimy co zrobić, by uśmiech był piękny i zdrowy.
  • wieczór
  • Na noże

    Odessa - kurort nad Morzem Czarnym. Jak w takim mieście znaleźć nierentowny lokal? Tysiące turystów chętnie wydają tu pieniądze. Na przecięciu szlaków turystycznych, w śródmieściu przy ulicy Greckiej, stoi restauracja o niezrozumiałej nazwie „Szef cafe”. Lokal codziennie mijają głodni ludzie, ale niestety nie wchodzą do środka. Właściciel Ołeh Szewczuk postanowił realizować koncepcję street cafe. Lokal jest otwarty cała dobę, co ma zwiększyć liczbę klientów. W „Szef cafe” pracuje Alina, koleżanka Ołeha z dzieciństwa. Ta zdecydowana kobieta kieruje kawiarnią i jest pewna, że klienci są zadowoleni. Do zespołu należy też administrator, 4 kelnerów, 3 barmanów i 6 kucharzy. Nie ma tylko szefa kuchni. Mimo, że Odessa słynie z dobrych kucharzy Ołehowi nie udało się jeszcze znaleźć odpowiedniego szefa kuchni. Potencjalnych pracowników odstraszają jego ankiety. Formularz składa się aż z 50 pytań. Oprócz tego Ołeh wprowadził niezrozumiałe schematy pracy, które jego zdaniem świetnie się sprawdzają. Nie zwraca uwagi na skargi klientów. Jest wręcz zdziwiony, ze interes mu nie wychodzi. Na pomoc wzywa Arama. Nie spodziewa się, że znany restaurator zgotuje mu prawdziwe piekło.
  • Życie bez wstydu

    Mateusz jest silnym, młodym człowiekiem, który ma jedno marzenie – pragnie wtopić się w tłum. Wizyta w klinice okaże się dla niego szansą na przerwanie pasma upokorzeń. Do dr Ambroziaka zgłosi się także zadbana trzydziestolatka, która już nie raz korzystała z dobrodziejstw medycyny estetycznej. Tym razem pragnie pozbyć się kompleksu, który jak sama mówi jest jej życiową tragedią. Niejedna kobieta mogłaby pozazdrościć wyglądu Kasi. Ona jednak nie czuje się atrakcyjnie, zwłaszcza, że w grę wchodzi dużo młodszy od niej partner… Zapraszamy na kolejny odcinek naszego programu!
  • Olbrzymie Miss

    „Życie jest zbyt krótkie, aby liczyć kalorie” – tę dewizę wyznają uczestniczki międzynarodowego konkursu piękności dla puszystych, jaki od kilku lat organizowany jest na Wyspach Dziewiczych. Aby zgłosić się do konkursu trzeba nie tylko nosić ciuchy w rozmiarze nie mniejszym niż 46, ale nade wszystko trzeba kochać wszystkie swoje krągłości. W przeciwieństwie do tradycyjnych wyborów miss – w tym konkursie każdy centymetr tłuszczyku na brzuchu i udach oraz cellulit na nogach – są wskazane! Bycie dużą, pulchną i piękną nie eliminuje jednak… wredoty. Wzajemne złośliwości, uszczypliwe uwagi, nerwowa rywalizacja, „wbijanie szpili” przeciwniczkom i masa plotek – oto cechy wspólne wszelkich konkursów piękności! W naszym dokumencie poznacie 12 uczestniczek konkursu, zobaczycie ich przygotowania do wyborów, wzajemne sympatie, antypatie oraz same wybory Puszystej Miss w przepięknej egzotycznej scenerii Wysp Dziewiczych! Zapraszamy!
  • Marzenie o nowej twarzy

    W odcinku pierwszym poznamy trójkę bohaterów; roczną Heyley i dwóch mężczyzn; Anthonego i Dana. Wszyscy mają na twarzach zmiany, które trzeba zdiagnozować i zoperować. Heyley ma na skroni naczyniaka. Pojawił się na jej buzi kilka dni po narodzinach, od tamtej pory rośnie i – pomijając względy estetyczne – stwarza zagrożenie dla prawidłowego funkcjonowanie nerwów twarzowych dziewczynki. Operacja niesie jednak identyczne zagrożenie. Musi być niezwykle precyzyjna. Wykona ją dr. Waner, chirurg specjalizujący się w operacjach naczyniaków u dzieci, zwany przez ich rodziców „Cudotwórcą”. U 37-letniego Anthonego zdiagnozowano malformację tętniczo żylną. Powoduje ona przerost tkanki skórnej i nieprawidłowości w układzie krwionośnym w obrębie twarzy. Anthony przeszedł w swoim życiu 25 operacji twarzy i teraz czeka na kolejną. Wykona ją Dr. Mark Smith. Pani chirurg, Monica Tadros zoperuje Dana, u którego brak jest czucia w wardze i dolnej części twarzy. Dan został zmasakrowany podczas napaści, połowa jego twarzy była właściwie odcięta. Mężczyzna miał wiele szczęścia – dziś po jego wyglądzie ciężko domyślić się, jak poważnie uszkodzoną miał głowę. Dr Tadros będzie próbowała przeszczepić nerwy z uda Dana – tak, aby czuł on swoje wargi i brodę. Zobaczcie koniecznie te niesamowite operacje. Zapraszamy!
  • Magiel Towarzyski 17

    W tym odcinku "Magla towarzyskiego" po raz kolejny: chłodne spojrzenie na kondycję polskiego szołbiznesu. Komentującym w buduarze będzie Jan Wróbel, który wspólnie z prowadzącą program, Karoliną Korwin Piotrowską, weźmie pod lupę najgorętsze plotki i doniesienia z pierwszych stron gazet. Ponadto w programie brytyjskie "royal baby fever" oraz "pająko-pies", który dzięki Wardędze zyskał sławę na całym świecie. W cyklu "klapy" Edyta Górniak i jej oświadczenie w sprawie "tendencyjnych" pytań dziennikarzy. A także tania sensacja, jaką jest uśmiercanie gwiazd w mediach społecznościowych. "Zagranica" to hołd dla czarnego charakteru amerykańskich mediów, jakim była Joan Rivers. Jako pierwsza na czerwonym dywanie zadała pytanie: w co jesteś ubrana?, tym samym zmieniając oblicze każdej kolejnej relacji z oscarowej czy muzycznej gali. Zawsze zabawna, uszczypliwa i niepoprawna, nie miała litości dla modowych wpadek, oraz bezmyślności celebrytów. Jej nagłą śmierć opłakiwały największe nazwiska Hollywood, na pogrzebie, który sama zaplanowała "od a do z". Gościem programu będzie wywrotowiec i artystyczny rewolucjonista, Tymon Tymański. Jego pełne sprzeczności życie i nie mniej różnorodna twórczość, będą głównymi tematami rozmowy z Karoliną. Z wywiadu dowiecie się także, czym jest "Polskie gówno", nad którym artysta pracował przez ostatnich 7 lat. Będzie hajs, lans i rock & roll!
  • Stylowy magazyn 4

    W kolejnym odcinku Stylowego Magazynu: Płaszcze, kurtki i kamizelki! Klaudia Adaszewska, blogerka modowa uznana przez magazyn "Vanity Fair"za jedną z najlepiej ubranych kobiet świata, podpowie jak nosić modne okrycia wierzchnie. Jeansy- najpopularniejsze spodnie na świecie! Jesteście ciekawe, dla kogo zostały stworzone? Odpowiedź tylko u nas! W programie także: Kuba Klawiter i gadżety niezbędne podczas podróży. Sprawdzimy jak Polacy dbają o zęby oraz doradzimy co zrobić, by uśmiech był piękny i zdrowy.
  • Imprezowy szał 2

    Kolejny sezon pokazujący młodzież z UK wyjeżdżającą do miasteczka Kavos na Korfu, w którym imprezuje bez pamięci, uprawia seks, szaleje, spija się i traci totalnie nad sobą kontrolę. Przekraczają wszelkie granice, a potem często kończą w szpitalu na ostrym dyżurze kompletnie pijani, z chorobami wenerycznymi i uszkodzeniami ciała. Bawią się z nimi i podobnie zachowują się sezonowi pracownicy okolicznych hoteli i barów, którzy dodatkowo nakręcają imprezy.
  • W roli głównej - Karolina Korwin Piotrowska

    Program prowadzony przez Magdę Mołek, w którym poznajemy historie życia znanych osób. W dobie "rozkrzyczanych" talk-show, widz otrzymuje klasyczną rozmowę z gościem, podczas której ma okazję poznać jego osobowość. Każdy odcinek to nowa odsłona czyjegoś życia. Prowadząca pyta o ważne chwile w życiu swojego gościa, wydarzenia, które zmieniły jego losy. Spotkanie dzieli się na 3 "akty": dzieciństwo, dorastanie, dojrzałość. Rozmowy są bogato ilustrowane zdjęciami z rodzinnego albumu oraz innymi archiwaliami. Podczas wywiadów, wśród publiczności zasiadają najbliżsi i przyjaciele bohatera danego odcinka.
  • W roli głównej - Małgorzata Kożuchowska

    Program prowadzony przez Magdę Mołek, w którym poznajemy historie życia znanych osób. W dobie "rozkrzyczanych" talk-show, widz otrzymuje klasyczną rozmowę z gościem, podczas której ma okazję poznać jego osobowość. Każdy odcinek to nowa odsłona czyjegoś życia. Prowadząca pyta o ważne chwile w życiu swojego gościa, wydarzenia, które zmieniły jego losy. Spotkanie dzieli się na 3 "akty": dzieciństwo, dorastanie, dojrzałość. Rozmowy są bogato ilustrowane zdjęciami z rodzinnego albumu oraz innymi archiwaliami. Podczas wywiadów, wśród publiczności zasiadają najbliżsi i przyjaciele bohatera danego odcinka.
  • W roli głównej - Maja Sablewska

    Program prowadzony przez Magdę Mołek, w którym poznajemy historie życia znanych osób. W dobie "rozkrzyczanych" talk-show, widz otrzymuje klasyczną rozmowę z gościem, podczas której ma okazję poznać jego osobowość. Każdy odcinek to nowa odsłona czyjegoś życia. Prowadząca pyta o ważne chwile w życiu swojego gościa, wydarzenia, które zmieniły jego losy. Spotkanie dzieli się na 3 "akty": dzieciństwo, dorastanie, dojrzałość. Rozmowy są bogato ilustrowane zdjęciami z rodzinnego albumu oraz innymi archiwaliami. Podczas wywiadów, wśród publiczności zasiadają najbliżsi i przyjaciele bohatera danego odcinka.
  • Wiem, co jem 3

    Coraz częściej zamiast klasycznego schabowego statystyczny Polak wybiera kurczaka. Czy to prawda, że ten sklepowy jest pełen hormonów i antybiotyków? Ile mięsa mają w sobie kostki rosołowe z kurczaka? Dlaczego kurczak ekologiczny jest drogi i trudno dostępny jak kawior w Polsce? Jak dziś kupować kurczaka? O tym w programie „Wiem, co jem”.
  • Wiem, co jem 3

    Pomidory to oprócz ziemniaków ulubione warzywa Polaków. Dlaczego jednak te z supermarketu nie pachną, smakują jak wata, a włożone do lodówki tkwią w niej jak zakonserwowany eksponat muzealny całe wieki? Dlaczego producenci wciskają nam pędzone chemią pomidory szklarniowe? Dlaczego zimą warto jednak powiedzieć adio pomidory i postawić na ich przetwory? Na te i inne pytania odpowiemy w programie „Wiem, co jem”.
  • Wiem, co jem 3

    Pyry, grule, karduple, kartofle. Polska na ziemniakach stoi. W Poznaniu ziemniak ma nawet swój pomnik, ale czy my konsumenci z różnych stron Polski naprawdę wiemy, co jemy? Czy ziemniaki rzeczywiście tuczą? Co kryją w sobie często zielone, stłamszone i spleśniałe kartofle w plastikowych workach z supermarketu? Co siedzi w gotowych zupach ziemniaczanych, kopytkach i pyzach, czy rzeczywiście są tam prawdziwe ziemniaki? Oglądajcie kolejny odcinek programu „Wiem, co jem”.
dalej
Zobacz program innych kanałów: