16. urodziny TVN Style. Pascal Brodnicki i jego kuchnie z całego świata. Zawsze było pysznie

Pascal Brodnicki przygotowuje obiad: pierożki z kurczakiem podawane w rosole
Dania kuchni polskiej, dania kuchni francuskiej, dania kuchni z całego świata - obojętnie, co Pascal Brodnicki gotował na naszej antenie, zawsze było pysznie. Pyszne będą z pewnością także te pierożki z mięsem w rosole, które proponujemy Wam na specjalny obiad w 16. urodziny TVN Style.

Przez 16 lat istnienia TVN Style na naszej antenie nie brakowało wątków kulinarnych. W telewizyjnych kuchniach pojawiło się wielu naprawdę dobrych kucharzy. Każdy z nieco innymi smakami oraz nieco innym podejściem do gotowania – łączyło ich jednak jedno: wszyscy potrafili zachwycić nas swoją kuchenną magią oraz jej efektami. Nie inaczej było w przypadku Pascala Brodnickiego, choć urodzony we francuskim Lille mistrz kuchni na kanale TVN Style nie tylko gotował, ale również podróżował.

I podczas tych podróży serwował nam kolejne pyszności, pokazywał przepisy na dania z przeróżnych części globu. Jako syn Polaka nigdy nie zapomniał jednak o polskich smakach i chyba właśnie dlatego, przez tę mieszankę kulturową, tak bardzo pokochałyśmy jego formaty. A może dlatego, że od sierpnia 2004 roku, kiedy ruszyło TVN Style, tych mężczyzn na naszej antenie nie było wcale tak wielu? Trzeba bowiem odwagi, by pojawić się w telewizji stworzonej dla kobiet!

„Smakuj świat z Pascalem”, „Pascal po francusku”, „Pascal po polsku”… obojętnie jaka była formuła programu Pascala Brodnickiego zawsze było pysznie. Z okazji 16. Urodzin naszego kanału postanowiłyśmy przypomnieć Wam przepisy obiadowe tego zdolnego kucharza. Być może to dobra okazja, by je wypróbować?

1 sierpnia o godzinie 21:55 będziecie miały z kolei szansę, by przypomnieć sobie inne dawne programy TVN Style oraz historię kanału. Pokażemy bowiem specjalny program „16 lat TVN Style”. Do zobaczenia przed telewizorami.

16 lat TVN Style

podziel się:

Pozostałe wiadomości