Aktualności

Przeciętny polski zjadacz chleba pochłania rocznie 108 bochenków. Jednak dzisiejszy chleb dla oszczędności czasu i pieniędzy coraz częściej produkuje się taśmowo – kiepska mąka pszenna, suszony zakwas i wiadro chemii - polepszacze, emulgatory, konserwanty. I tak konsumenci dostają bezsmakowy bochen nadmuchany jak wata.
Jak rozpoznać prawdziwy chleb? Który będzie lepszy – pszenny czy żytni? Co znajdziemy w chlebie tostowym? Czy zwykły chleb tuczy, a chrupki odchudza? Cały trzeci odcinek nowej serii „Wiem, co jem" będzie dla zjadaczy chleba. Zobaczcie koniecznie!
3. odc. "Wiem, co jem"
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 21 października, 19:10
wtorek, 22 października, 17:20
środa, 23 października, 21:25
piątek, 25 października, 14:25
Komentarze (1)
Czy mogłabym prosić o przepisz na ciastka owsiane, które były pieczone w odcinku wemitowanym w niedzielę 20 października? marta fryder
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
