Aktualności

Powrót do listy

"Co nas truje": Jak smażyć, by szkodzić sobie jak najmniej?

Wiadomości |
"Co nas truje": Jak smażyć, by szkodzić sobie jak najmniej?
"Co nas truje": Jak smażyć, by szkodzić sobie jak najmniej? 

W 3. odcinku"Co nas truje" Katarzyna Bosacka pod lupę wzięła smażenie: niezdrowy, ale za to nadal popularny w Polsce sposób przygotowania potraw.

Kochamy smażone kotlety i placki i nie chcemy z nich rezygnować. Co więc robić, by zminimalizować szkodliwe skutki smażenia? O tym opowiedziała Patrycja Paradowska, dietetyk kliniczny, która obserwując naszą ochotniczkę podczas smażenia, wypunktowała wszystkie jej błędy - smażenie na zimnym tłuszczu, dolewanie zimnego tłuszczu podczas smażenia, smażenie aż do spalenizny, na dymiącym się tłuszczu nieodsączanie jedzenia z tłuszczu.

Cały 3. odcinek "Co nas truje" zobaczysz w TVN Style jeszcze w:

czwartek, 4 kwietnia, 17:10

sobota, 6 kwietnia, 8:35

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Czym nowy sezon "Eks-tra zmiany" różni się od pierwszego?
Następny artykuł:

Czym nowy sezon "Eks-tra zmiany" różni się od pierwszego?

tvnpix