Wieprzowiny powinniśmy jeść nie więcej niż pół kilograma tygodniowo, a jeśli już, to najlepiej wybrać schab lub polędwicę i upiec je, ugotować lub udusić. W "Wiem, co jem i wiem, co kupuję" Kasia Bosacka podzieliła się swoim przepisem na jabłkową pieczoną polędwiczkę.
Zobaczcie, jak ją zrobić!
Pozostałe wiadomości
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościIza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"