"Subiektywny ranking smaków": mężczyźni mają problem z jedzeniem byczych jąder?

"Subiektywny ranking smaków": mężczyźni mają problem z jedzeniem byczych jąder?

Bycze jądra to mało popularne w Polsce mięso, ale Włosi i Hiszpanie się nim zajadają. Do naszych restauracji wprowadzane jest powoli, ale tam gdzie się pojawia staje się kulinarnym hitem. Podobno mięso jest wyjątkowo delikatne, przypominające nieco wątróbkę, ale od niej smaczniejsze. Można ja panierować, dusić lub grillować. Pracownik jednego z foodtrucków serwujących dania z byczymi jądrami zauważył jednak tendencję, że to kobiety częściej po nie sięgają.

Czyżby mężczyźni czuli jakiś opór przed jedzeniem części ciała innego samca...? Zobaczcie, co o byczych jądrach powiedzieli goście zaproszeni do studia programu "Subiektywny ranking smaków"!

Cały 8. odcinek "Subiektywnego rankingu smaków" zobaczysz w TVN Style jeszcze w:

wtorek, 18 czerwca, 15:10

środa, 19 czerwca, 23:30

sobota, 22 czerwca, 12:05

podziel się:

Pozostałe wiadomości