"Szczypta smaku" w (nie)zwykłych śniadaniach

"Szczypta smaku"
"Szczypta smaku"

Czy śniadanie musi zawsze kojarzyć się z jajecznicą, parówkami lub owsianką? Dziewczyny pokażą Wam, jak urozmaicać i celebrować śniadania, zwłaszcza w weekendy, gdy macie na nie trochę więcej czasu.

Agata zachwyci Was przepisem na jajka zapiekane w parmeńskich kokilkach, a Olga zamieni się w irlandzką mamę i zdradzi recepturę na ekspresowe bułeczki idealne na dobry początek dnia.

Dziewczyny pokażą też, jak sprytnie przemycić dużą ilość warzyw w niepozornym omlecie. Śniadanie czas zacząć!

EMISJA pierwszego odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 14 grudnia o godz. 10:40.

Powtórki odcinka:

poniedziałek, 16 grudnia, 10:25

czwartek, 19 grudnia, 7:40

piątek, 20 grudnia, 17:30

sobota, 21 grudnia, 5:30

ZOBACZ PRZEPISY Z TEGO ODCINKA >

Zapiekane jajka przepiórcze
Zapiekane jajka przepiórcze
podziel się:

Pozostałe wiadomości