Aktualności

"Sztuka mięsa": smakołyki z grilla
Zapowiedź 4. odcinka "Sztuki mięsa" 

W 4. odcinku "Sztuki mięsa" Tomek Jakubiak pokaże swoim widzom patenty na pyszne grillowane mięso. Zdradzi nam przepis na grillowane kotleciki cielęce z pikantną konfiturą agrestową i plackami ziemniaczanymi z kapustą kiszoną. Zrobi też wolno pieczone żebra wołowe z pastą z bakłażana i pomidorami z grilla.

Odwiedzi też Poznań, gdzie Filip i Paweł w swoim food trucku UP IN SMOKE BBQ serwują miękkie, soczyste, długo pieczone żeberka.

PREMIERA 4. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 11 marca o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 12 marca, 13:30

piątek, 13 marca, 15:55

sobota, 14 marca, 9:10

poniedziałek, 16 marca, 14:25

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Poradnik ślubny: poszetka - jak ją wybrać i jak składać?
Następny artykuł:

Poradnik ślubny: poszetka - jak ją wybrać i jak składać?

tvnpix