"Sztuka mięsa": Tomek Jakubiak w poszukiwaniu inspiracji ruszy na Kaszuby

"Sztuka mięsa": Tomasz Jakubiak gotuje po kaszubsku
Po kuchni śląskiej, przyszedł czas na kuchnię kaszubską. W 7. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak przygotuje domowe knedle z mięsem i gołąbki w sosie grzybowym.

W 7. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak przygotuje potrawy inspirowane kuchnią Kaszub. Zdradzi swoje autorskie przepisy na domowe knedle z mięsem i gołąbki w sosie grzybowym.

Wcześniej odwiedzi też jedno z miejsc, gdzie kuchnia Kaszub jest nadal żywa, a lokalne potrawy smakują wyśmienicie. Spotka się z Markiem, który w Celbowie pod Puckiem prowadzi karczmę Nordowi Mol, a z szefem kuchni Sławkiem przygotuje pyszną gęś w cydrze.

PREMIERA 7. odcinka 3. sezonu programu "Sztuka mięsa" w środę, 1 kwietnia, o godzinie 17:25.

Powtórki programu:

czwartek, 2 kwietnia, 13:25

piątek, 3 kwietnia, 15:55

sobota, 4 kwietnia, 9:45

poniedziałek, 6 kwietnia, 14:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

Iza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"