Aktualności

Powrót do listy

"Sztuka mięsa": Tomek Jakubiak w poszukiwaniu inspiracji ruszy na Kaszuby

Wiadomości |
"Sztuka mięsa": Tomek Jakubiak w poszukiwaniu inspiracji ruszy na Kaszuby
"Sztuka mięsa": Tomasz Jakubiak gotuje po kaszubsku 
Po kuchni śląskiej, przyszedł czas na kuchnię kaszubską. W 7. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak przygotuje domowe knedle z mięsem i gołąbki w sosie grzybowym.

W 7. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak przygotuje potrawy inspirowane kuchnią Kaszub. Zdradzi swoje autorskie przepisy na domowe knedle z mięsem i gołąbki w sosie grzybowym.

Wcześniej odwiedzi też jedno z miejsc, gdzie kuchnia Kaszub jest nadal żywa, a lokalne potrawy smakują wyśmienicie. Spotka się z Markiem, który w Celbowie pod Puckiem prowadzi karczmę Nordowi Mol, a z szefem kuchni Sławkiem przygotuje pyszną gęś w cydrze.

PREMIERA 7. odcinka 3. sezonu programu "Sztuka mięsa" w środę, 1 kwietnia, o godzinie 17:25.

Powtórki programu:

czwartek, 2 kwietnia, 13:25

piątek, 3 kwietnia, 15:55

sobota, 4 kwietnia, 9:45

poniedziałek, 6 kwietnia, 14:25

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
"W roli głównej": Annę Nowak-Ibisz wychował facet, który "bardzo lubił seks"
Następny artykuł:

"W roli głównej": Annę Nowak-Ibisz wychował facet, który "bardzo lubił seks"

tvnpix