"Sztuka mięsa": wieprzowina w wersji light

Zapowiedź 1. odcinka "Sztuki mięsa". S03E01

W pierwszym odcinku kolejnej serii programu „Sztuka mięsa" na kuchenny blat Tomka Jakubiaka trafi ulubione mięso Polaków – wieprzowina. Prowadzący pokaże nam przepisy na gotowane golonki wieprzowe z sałatką z patisonów oraz schab w sosie jabłkowo – musztardowym podany na zielonej fasolce.

Odwiedzi też Kazimierz Dolny i restaurację Trzeci Księżyc prowadzoną przez Tomka, która słynie z pysznej kanapki z szarpaną wieprzowiną.

PREMIERA 1. odcinka 3. sezonu "Sztuki mięsa" w środę 19 lutego o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 20 lutego, 13:25

piątek, 21 lutego, 16:25

sobota, 22 lutego, 8:45

poniedziałek, 23 lutego, 15:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości