Witam,chciała bym się zapiać do programu Mai Sablewskiej ,gdzie się można zapisać
takie osoby powinny zmieniac kobiety z ta starsza pania zrobilas cos niezwykłego masz wielkie serducho pozdrowienia z usa
maja jesteś przekochana z dużym sercem wzruszyl nas ostatni odcinek potrafisz pomoc starszym kobietom koc
maja kochamy cie ostatni odcinek wzruszyl nas doo lez potrafisz pięknie odmienić starsze osoby to jest pieknene pozdrowienia z Chicago
Witam. podoba mi się niebieski dywan z tego odcinka, gdzie go kupić?
z jakiego sklepu jest sukienka która jest na finale w drugim odcinku
Te Pani kreacje sa do kitu.
bardzo mi pasuje komplet ze spodniami 3/4 z guziczkami po bokach nogawek w kolorze błękitno-lawendowym. Gdzie mogę kupić.
Z LUMPEKSU
Witam, program świetny ale ja
mam inne pytanie - skąd te piękne sofy ??
chce zglosic sie do programu albo bardzo chetnie skorzystam z porad Sablewskiej Mai.Jak mam to uczynic???
Gdzie można kupić sukienki z pierwszego odcinka programu ???? Bardzo pilne
Co to za piosenka w momencie kiedy dziewczyna prezentuje się w tej fajnej niebieskiej sukience? Zna ktoś może tytuł?
Gdzie można kupić ciuszki pokazane w programie?
własnie gdzie???
witam
Dlaczego Maja nie pomaga seniorkom,chetnie bym z tego programu skorzystala.
kiedy można się zgłaszać do drugiej edycji programu?
zawsze, chcialam sie dostac do Maji ,uwielbiam ja...moze kiedys sie uda
Cz mieszkajac w Uk tez mozna brac udzial Maju w twoim programie?Czy wiek ma jakies ograniczenia,mam 51 lat jestem babcia dwojki wnukow.
Witam,
Jestem 45- letnią kobietą po rozwodzie z trójką dorosłych dzieci. W swoim życiu przeszłam bardzo dużo złego co odbiło się na mojej pewności siebie, wyglądzie zewnętrznym i stylu. Mam od ponad roku partnera którego kocham i do odzyskania pełnej szczęśliwej siebie potrzebuje Pani pomocy.
Dzień dobry, chciałabym wziąć udział w Pani programie, ponieważ mam kompleksy związane z niskim wzrostem i wystającym brzuchem. Jestem po rozwodzie mam troje dorosłych dzieci i super partnera,cała czwórka jest dla mnie wielkim wsparciem w nie mal każdej sytuacji. Ja nie czuje się dobrze sama ze sobą i dlatego potrzebuje zmian.
Niestety, nie przyjmujemy już zgłoszeń do pierwszej edycji programu.
- Redakcja TVN Style:
- Niestety, nie przyjmujemy już zgłoszeń do pierwszej edycji programu.
- rozwiń
a czy będzie ? drugi sezon i kiedy ruszy casting ?
witam , w programie jest często mowa o bieliźnie korygującej, można wiedzieć jakiej firmy? Pozdrawiam
ada