Ja byłam pączkiem o małego dziecka , próbowałam różnych diet . Po pewnym czasie wracałam do poprzedniej wagi. Powiedziałam dość , gdy ważyłam 100 kg. Zmieniłam sposób jedzenia i ilość spożywanych posiłków. I stał się cud w ciągu roku schudłam 40 kg i. Ale musiałam zmienić sposób jedzenia. Trzymam wagę już 7 lat. Trzeba... rozwiń
Hej pierwszy raz ogladam program Dieta czy cud nigdy wszesniej nie ogladalam .Dlaczego? hy bo zawsze to samo pokazuje sie grube osoby ktore wciagaja wszystko jak leci zawsze sa to slodycze ,picce ,golonki,czipsy i cala gama innych rzeczy a to nie jest prawda sama jestem paczkiem i bardzo malo rzeczy jem kalorycznych nie jem lodow, czipsow ani picy... rozwiń
albo masz chorą tarczycę i dla tego tyjesz , należało by sprawdzić poziom TSH i może trzeba się leczyć u endokrynologa, lub może nie jesz rzeczy kalorycznych ale możesz jeść duże ilości rzeczy nisko kalorycznych zjedzenie na śniadanie 3 kromek chleba z serkiem też ma kalorie, a później na obiad zupa ze śmietaną i porządny kawałek... rozwiń
Można jeść rzeczy mało kaloryczne ale w dużych ilościach i też się przytyje . W internecie sprawdź ile jesz kalorii . Jeżeli będziesz jadła powyżej 2000 kcal na pewno przytyjesz. obiad składający się zupy zaprawionej śmietaną 18% i do tego drugie danie z duża ilością mięsa gotowanego, zmienniaki piure i do tego surówka albo ze... rozwiń
Kiedy będzie można pooglądać bezpłatnie odcinki drugiego sezonu?
Pani Kingo nie pomoże żadna dieta cud jak Pani nie poskromi jedzenia więc wszystko jest w psychice .Człowiek powinien jeść śniadanie , obiad , podwieczorek i kolacja i międzyczasie nie wolno nic podjadać oraz nie wolno jeść w nocy. Tylko wszystkie osoby Pani postury jedzą co chwilę jakieś przekąski to ciasteczko to loda a może czekoladkę.I... rozwiń
Będzie doktorek oj tak będzie będzie obiecuje
Bardzo ciekawy program, pełen optymizmu. Kinga świetna!
Kinga jesteś zarąbista!
Ja tez chce
A propos „diety cud” to najefektywniejsza dieta, na jakiej byłam to dieta Cambridge. Zdumiewające efekty, każdemu polecam spróbować!
Pierwsza seria Diety Czy Cudu była bardziej skupiona na dietach. Była nawet porządną. Czemu zatem w drugiej serii diet jest mniej? Liczyłem na więcej, ale powoli się zawodzę.
Ja też się zawiodłem. Mam dość. U mnie ten program jest na czarnej liście. Podobnie jak ty, też nie będę go (więcej) oglądał.
Czy w nowej serii nie będzie pani dr Wandy Baltaza? Bo jak nie to powiem szczerze słabo...obie Panie tworzyły super duet!
Oglądałem niedawno i już nie ma. Wyrzucili ją.
dr nauk o zdrowiu publicznym nie lekarz dla uściślenia
Pani Kingo, w prawdzie noszę trochę mniejszy rozmiar, ale z chęcią oglądam program tak pozytywnie zakręconej osoby ;) Nie ukrywam, że tez stosuję różne diety, niestety ze słabym skutkiem, a ostatnio trafiłam na dietę aloesową. Boje się spożywać i raczej unikam sztucznych zakonserwowanych E 500000 coś tam produktów, ale może ta dieta... rozwiń
Pani Kinga Zawodnik jest świetna, urocza i piękna ze wszystkimi swoimi kilogramami. Natomiast pani dietetyczka, choć bardzo efektownie zrobiona, jest sztywna i kompletnie niewiarygodna dla mnie. Teksty chyba odczytuje, bo nie słyszę w jej głosie żadnych emocji. Kiedy jest na ekranie Pani Kinga- jest życie, kiedy pani prowadząca- ględzenie.... rozwiń
Chyba jest Pani z kategorii tych King, które najpierw się tuczą na pączkach, a później szukają diety cud, która zwały tłuszczu usunie im w tydzień. Nie ma Pani zielonego pojęcia o odżywianiu, dlatego monologi dietetyka są dla pani "ględzeniem". Żadnego "zrobienia" też tu nie widzę, kobieta jest po prostu zadbana.
uwielbiam Kingę:) oglądam ten program gł. z jej powodu - podziw za wielka odwagę i poczucie humoru!!!!!!!! gdyby nie ona, to program nie odbiegałby od pozostałych tego typu
Ja również polubiłam ten program i ogladam kazdy jeden odcinek :)
Właśnie wczoraj obejrzałam pierwszy raz odcinek programu "Dieta czy cud?" Ogromnie przypadła mi do gustu forma jego prowadzenia. Jest życzliwie i humorystycznie. A przy tym sporo sensownych, dobrych rad, z których na pewno będę korzystać.
bardzo ciekawy program i madry
Poprosimy o przepisy z tego programu
Super, koncept !!. Ciekawe że nikt wcześniej nie wpadł na taki pomysł.
Kinga od pierwszego odcinka rośniesz w oczach , nawet szyji już ci nie widać szanuje osoby które oglądają twój tv. program o odchudzaniu , które piszą tu posty ale dlatego że coś próbują ze swoim zdrowiem coś zrobić ( schudnąć ) ale ty prowadzisz kłamliwy program i portal tylko dla pieniędzy bo nie jesteś chudsza tylko 2 razy grupsza,... rozwiń