bede prubowac z posypka
Jak piszesz próbować?
Pycha!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
rewelacja proste pyszne i szybkie do zrobienia
http://player.pl/programy-online/pyszne-25-odcinki,990/odcinek-2,ciastka,S01E02,14670.html
Już parę razy robiłam Ciasteczka z czekoladą , dobrze wychodziły.Po pewnym czasie jak dodawałam jajko do masła z cukrem wszystko mi się ważyło.Masło nie jest ciepłe ale roztopione jak w przepisie.Wie może ktoś co jest przyczyną ?
bo masło ma być MIĘKKIE tzn w temperaturze pokojowej, nie rozpuszczone :) wtedy wszystko się uda
Ja mam 12 lat a dzisiaj je robiłam jutro będę piekła na pewno wyjdą takie jak wyglądają i smakują
Wczoraj zrobiłam wszystkie ciasteczka zgodnie z przepisem. Do dzisiaj nie wiele zostało:))) a to oznacza, że są pyszne:))) POLECAM!!!!!!!!!!
Zrobiłam ślimaki i kokosanki. Też dałam zdecydowanie mniej cukru, bo ogólnie prawie nic nie słodzę. Kokosanki to nawet do drugiego dnia nie wytrzymają :)
moje ciastka w piegi są właśnie w piekarniku, nie wiedziałam że tak bardzo rosną i zostawiłam troszkę za mało miejsca między ciastkami więc układajcie je daleko od siebie :)
żałuję że nie ma zdjęć tych ciasteczek,lubię wiedzieć i widzieć co mam zamiar upichcić :) ale przepisy ciasteczek świetne,łatwe i nie wymagające poświęcenia :) można je robić razem z dziećmi.
Witam, ja do tych kokosanek daję mniej cukru, ponieważ, za pierwszym razem zgodnie z przepisem wyszły strasznie słodkie. Połowa niej cukru i są przepyszne :D Łatwy i tani przepis!!!
Ja daje połowe mniej cukru do tych z lentikami ale te z czekoladą są zarąbiste !
:)
jestem zachwycona ! @@@
pyszne , na prawdę polecam mmmmmm
Program jest rewelacyjny, próbuję przepis po przepisie i jak narazie
wszystko jest pyszne
Na ekranie ciasteczka wyglądają smakowicie dlatego na pewno wypróbuję przepisy. Mam tylko jedną prośbę czy na stronie mogłyby się pokazywać wersje do druku przepisów? byłoby prościej ;) Pozdrawiam
Ciacha pyszności, moje dzieci i mąż zajadali się nimi:) oczywiście ja również; Pani Aniu prosimy o więcej takich przepisów na ciasteczka. Pozdrawiamy
Szczerze.. ciasta, ciasteczka czy inne słodkości nigdy mi nie wychodziły, stwierdziłam, że po prostu nie umiem ich robić. Skusiłam się na ciasteczka Ani :) i było warto ponieważ wszystkie wyszły PRZEPYSZNE !!! Dzięki ;)
Zrobiłam te ciasteczka i wyszły przepyszne do połowy
ciasta z ciasteczek z piegami dodałam gorzkie kakao i wyszły pyszne kakowe ciastka mniam mniam :)
pyszne
Mam zamiar zrobic te ciasteczka tylko tu na stronie inaczej troche te przepisy sa podane niz w tv np w ciasteczkach z piegami w tv podano proszek do pieczenia tyle ze nie okreslono ile a tu pisze soda, i w kokosankach pisze lyzka maki a w tc lyzeczka sama nie wiem chyba zrobie wedlug uznania
Upiekłam wszystkie, są przepyszne i rzeczywiście szybciutko się robi.
Bardzo fajny program, przemiła prowadząca i czekam na dalsze odcinki.
Żałuje że przegapiłam pierwszy odcinek.
Kaena, na frustracje pomaga zjedzenie gorzkiej czekolady albo tych fajnych ciasteczek z czekoladą.
Pozdrawiam.
Pierwszy odcinek jeszcze przez kilka dni do obejrzenia na tvn player, polecam :]
nie ma to jak chuda osoba tucząca wszystkich wokół... Poza tym m&m's są nafaszerowane chemią, nic zdrowego, to samo tłuszcze utwardzone w składzie margaryn do pieczenia, dziękujemy za "zdrowe i nietuczące" ciasteczka :]
FAJNY I CIEKAWY PRZEPIS NA SLIMAKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO!
Ciasteczka z czekoladą potrzebują 20 minut w piekarniku nie 10.