gdzie można oglądać już wyemitowane odcinki? na playerze ich nie ma :(
Witam,
kiedy będzie można obejrzeć odcinek 9 z sezonu 6 o świeczkach?
szanowna pani KATARZYNO
WLASNIE OBEJRZALEM PANI ODCINEK " WIEM CO JEM " , mala informacja o stosowaniu glodowki. Do glodowki trzeba przygotowac sie solidnie, ze wspomne tylko o odpowiedniej diecie przynajmniej tydzien wczesniej i oczywiscie w ostatnie dni zrobienie kilka LEWATYW.
Kasia na pewno nie stosowała głodówki
Dzień dobry,
Czy może ktoś wie który odcinek był poświęcony blenderom?
Z góry dziękuje!
Pozdrawiam.
Witam
Pani Katarzyno w odcinku dotyczącym pomadek wspominała Pani o szkodliwym wpływie jednego ze składników jakim jest MICA, w którym znaleziono ołów. W odcinku na temat podkładów do twarzy mówiła Pani o podkładach kryjących, które maja dobroczynny wpływ na skórę a przecież większość z nich posiada MICE. Czy działa tak samo...
rozwiń
wkradł się błąd, oczywiście chodzi o podkłady mineralne
Witam,na początek kilka ciepłych słów na temat programu i samej prowadzącej.Program jest świetny i zwraca nam konsumentom uwagę na to na co sami byśmy nie wpadli a ma ogromne znaczenie. Sama Kasie Bosacka jest świetna i co do tego nie ma dwóch zdań. Dla laików którzy nie maja pojęcia co oznaczają poszczególne skróty chemiczne wyjaśnienie... rozwiń
Kiedy najnowszy sezon będzie dostępny na player,pl bez wykupionego dostępu?
Witam,
Bardzo dobry program. Gdzie mozna obejrzec wszystkie odcinki z sezonu 5. Player pokazuje zawsze tylko dwa biezace. Pozostale sa usuwane np. o zaparciach. Mam chora corke i bardzo chcialbym zobaczyc jeszcze raz ten odcinek.
Powtórki odcinków sezonu 5. można oglądać w Tvn Style. Odcinek, który Cię interesuje będziemy powtarzać w sierpniu. Pozdrawiamy!
Dlaczego odcinek 7 sezonu 5 można oglądać wyłącznie
w Strefie T-Mobile.
Pani Kasiu bardzo lubię oglądać Pani program i zawsze czekam na następny. Pozdrawiam serdecznie :)
Wprost nie mogę się doczekać na kolejne odcinki wiem co jem, wiem co kupuję. Są super, a Kasia jest Najlepsza!!!
MałaGosiu,
W imieniu Kasi Bosackiej dziękujemy za miłe słowa!
Odcinek pierwszy nowego sezonu na antenie Tvn Style już 1 marca o 11:30! Zapraszamy serdecznie!
trochę stare i nieaktualne informacje są w tym programie, a szkoda bo formuła jest sympatyczna, ale niestety tylko przestarzałe farmazony są publikowane.
Ggajko,
Dziękujemy za opinie! Bardzo dbamy o to, aby informacje zawarte w programie były rzetelnie "zriserczowane" i zweryfikowane poprzez specjalistów. Jeśli możesz - napisz o które konkretnie informacje Ci chodzi - sprawdzimy je!
Mam ogromną prośbę o odcinek na temat ręczników i pościeli, czy jest na niego szansa?
Michelle87,
Dziękujęmy za świetny pomysł - przekażemy Twoją propozycję redakcji Wiem, co jem i wiem, co kupuje.
Miłego dnia!
Droga Pani Kasiu,
Lubię oglądać Pani program, często stosuję się do rad w nim zawartych, ale zdarza się, że informacje w nim podawane są skrajnie nierzetelne, często świadczą o braku elementarnej wiedzy Pani "ekspertów" z danej dziedziny, co niestety negatywnie wpływa na wiarygodność pozostałych informacji. Jak zdarza się Pani...
rozwiń
witam
czy można zrobić jeden odcinek z dietą dla osób z refluksem???????????
Szkoda.... Chętnie bym teraz sobie oglądała. A wiadomo kiedy zakończy się emisja tego sezonu?
dlaczego nowe odcinki nie sa dostepne w tvn player? czy gdzies poza telewizyja mozna obejrzec nowy sezon?
Witamy,
Ze względu na ograniczenia licencyjne, kolejne odcinki programu będą dostępne w Player.pl dopiero po zakończeniu emisji w TV.
pozdrawiamy!
Przeczytałem w Angorze Pani wypowiedź o niekorzystnym wpływie ciemnego pieczywa na osoby bez woreczka żółciowego. Ponieważ nie posiadam takowego od 35 lat i nigdy żaden lekarz nie zabronił mi takiego jeść, ba, zachęcali do jedzenia ciemnego, najlepiej z ziarnem, to ja już nie wiem co mam robić.
Jeść czy nie jeść ciemnego pieczywa,... rozwiń