Program TVN Style

Poprzedni
drukuj
wstecz
  • Wiem, co jem 4 N

    Lodowa, rzymska, głowiasta, karbowana. Przez jednych uznawana za bezwartościowy pokarm dla królików. Dla innych, podstawa zdrowego, lekkiego posiłku. Francuzi zaczynają od niej główny posiłek, Włosi posypują ją parmezanem. Z czym sałatę jedzą Polacy? Mówi się, że sałata to bomba witaminowa ale i siedlisko azotanów. Jak jest naprawdę? Czy warto ją jeść? Jakie tajemnice skrywa główka sałaty? Jak wygląda proces jej produkcji? W najbliższym odcinku programu, Katarzyna Bosacka w roli głównej obsadzi sałatę.
  • Wiem, co jem i wiem, co kupuję 5 N

    Co takiego mają w sobie fast foody, że tak je kochamy? Pizza, hamburger, frytki i hot dogi prosto ze sklepowej lodówki coraz częściej lądują na stołach zapracowanych Polaków. Bo szybko, łatwo, treściwie, a czasami nawet smacznie. W dzisiejszym odcinku "Wiem co jem" Kasia rozprawi się ze sklepowymi wersjami fast foodu. Sprawdzi, ile i jakiego sera użyto do pizzy i weźmie pod lupę wszystkie zdrowe i niezdrowe dodatki. A w wyborze idealnej pizzy sklepowej pomogą jej finaliści programu "Master Chef". Kasia spróbuje też znaleźć dobre mięso do hamburgera i dowie się dlaczego wszystkie hamburgerowe gotowce więcej mają wspólnego z kurą niż z wołem. Odkryje prawdę o bułkach do hamburgerów i hot dogów. I pokaże jak przygotować sobie zdrowy fast food w domu. A w "Wiem co kupuję" zobaczymy jak nie stracić energii kupując baterie. Są w domu każdego Polaka, w pilotach, zabawkach, budzikach. Ale czy wiemy jakie wybrać i do czego będą pasowały? Specjalnie dla Was sprawdzimy, czy reklamy nas nie oszukują i czy drogie, markowe baterie faktycznie będą działać 7x dłużej niż te zwykłe. Dowiemy się, czym różnią się te jednorazowe od akumulatorków i ile warto wydać na ładowarkę. Przetestujemy też baterie do aparatów fotograficznych, aby mieć pewność że nie padną w najmniej oczekiwanym momencie. Musicie to zobaczyć!
  • Ugotowani 8

    Trzeci białostocki wieczór spędzimy w rytmach muzyki popularnej! Do swojego domu gości zaprosi Justyna Mosiej – wokalistka disco polo znana jako Buenos. Justyna jest kobietą obok której nie da się przejść obojętnie. Przyznaje, że ma dość wyzywający wizerunek seks bomby. Jednak poza sceną jest odpowiedzialną i samodzielną mamą, która jest w stanie poradzić sobie z każdym wyzwaniem. Podczas tego spotkania dowiemy się jak smakuje zupa po melanżu, gdzie w domu Justyny chowają się norki oraz kto na pewno nie zostanie królem disco.
  • Ugotowani 8

    Ostatni wieczór w towarzystwie Podlasian spędzimy u mieszkającego pod Białymstokiem Michała Szubskiego – właściciela 23 koni, 4 psów i 2 kotów. Michał na co dzień prowadzi gospodarstwo agroturystyczne. Po 15 latach pracy w korporacji postanowił porzucić nudne biurowe życie i poświęcić się jeździectwie oraz korzystaniu z uroków natury. Ku uciesze żony, nasz bohater wszelkie stresy odreagowuje w kuchni, gdzie chętnie przygotowuje regionalne posiłki. W trakcie kolacji u Michała przekonamy się jak słodka jest Madame Walewska, komu zostanie nadany przydomek „Wołodyjowski” oraz kto narazi się na prawdziwe niebezpieczeństwo. Pod koniec wieczoru dowiemy się także kto najlepiej sprawdził się jako gospodarz i zasłużył na wygraną w postaci 5000 złotych!
  • Bitwa planerów ślubnych

    Abbie i Drew marzą o ślubie, który odzwierciedli ich radosną osobowość i jednocześnie odda hołd ich korzeniom. Trzej najlepsi planerzy ślubni Ameryki będą walczyć o szansę na zorganizowanie tej uroczystości, mając do dyspozycji budżet wysokości 15 000 $.
  • Apetyt na miłość

    Życie miłosne Rafała to historia pełna zwrotów akcji. Problemem w relacjach z kobietami niejednokrotnie okazywał się zawód, który wykonuje. „Jestem aktorem i bardzo to lubię. Kocham śpiewać i kocham być na scenie” – zdradza Rafał. Wieczory spędzane w teatrze i grono wielbicielek nie znajdowały uznania w oczach jego partnerek. Tym bardziej, że Rafał wie jak działa na kobiety. Po rozpadzie małżeństwa główny bohater tego odcinka jest gotowy na nowy związek. Czy w końcu uda mu się znaleźć wyrozumiałą partnerkę? Pewny krok, płomienne spojrzenie i wyraziste, rude włosy – Patrycja wie, czego chce od życia. Szuka konkretnego mężczyzny, który będzie potrafił ujarzmić jej niepokorny charakter. Rafała postara się zachęcić „Ostatnim kuszeniem w Edenie”. Jest tylko jeden mały problem. On nie przepada za… rudymi. Czy osobowość Patrycji przezwycięży to uprzedzenie? Pozornie mogłoby się wydawać, że większe szanse na zdobycie serca Rafała ma Marlena. Ta blond piękność o idealnej figurze to finalistka konkursu Miss Ziemi Kaliskiej. Jej menu powinno podbić serce każdego miłośnika kuchni włoskiej – bruschetta, risotto, tiramisu… A co jeśli Rafał nie przepada na potrawami tego regionu? Do wyboru ma jeszcze kartę przygotowaną przez Agnieszkę. Zajmująca się na co dzień firmą ze zdrowymi posiłkami, postanowiła uwieść Rafała fit menu. Oby pomidor faszerowany czarną komosą i pietruszką go nie odstraszył… Wybór dwóch z trzech singielek okaże się dla Rafała ciekawym wyzwaniem. Jak wyglądają kandydatki do jego serca? Czy spełnią jego oczekiwania? Rafałowi marzy się, aby kobieta gotowała dla niego w… erotycznej bieliźnie! Czy odważy się do tego przyznać w trakcie kolacji?
  • W czym do ślubu? 2

    Sylwia ma 23 lata i pracuje jako sprzedawczyni w butiku. Wraz z czwórką rodzeństwa była wychowanką Domu Dziecka. Obecnie, wraz z siostrami i bratem, mieszka w Placówce Rodzinnej z przybraną ciocią i wujkiem. Z Łukaszem poznali się w liceum, gdzie siedzieli wspólnie w jednej ławce. Łukasz jest dyrektorem biura poselskiego Prawa i Sprawiedliwości i asystentem członka sejmowej komisji wyborczej ds. Amber gold. Ich wspólną pasją stał się wolontariat, w którym Sylwia działała już od dzieciństwa. Od wielu lat pracują z osobami starszymi pomagając im w codziennych trudnościach. Obecnie przygotowują się do otwarcia własnego prywatnego domu opieki dla osób starszych. W przygotowaniach do ślubu, pomagają młodym głównie zamożni rodzice Pana Młodego, którzy finansują ślub i wesele na 300 osób. Suknia ślubna stała się jednak rodzinnym punktem spornym. Ciocia Sylwii chciałaby, aby suknia była bogato zdobiona, przyszła teściowa natomiast widzi ją w rozłożystej księżniczce. Sylwia uparła się, że suknię sfinansuje sama. Chciałaby skromną, prostą suknię z efektownym wycięciem na plecach. Kogo posłucha Sylwia?
  • Sablewskiej sposób na modę 2

    W tym odcinku poznamy Renatę, która nie akceptuje swojego ciała, ani rozmiaru, a sama o sobie mówi „wszystko mam do dupy oprócz włosów”. Niestety brakuje jej sił i motywacji, żeby coś zmienić. Renata wygrała walkę z rakiem, ale musi przejść leczenie, żeby móc starać się o dziecko. Marzenie o potomku determinuje jej życie, ale jest też powodem ogromnego stresu, który kobieta zajada słodyczami i odreagowuje paleniem papierosów. Tu koło się zamyka - nadwaga i papierosy oddalają ją od marzeń. Urocza Ślązaczka jest bardzo wrażliwa, więc metamorfoza zaczęła się od motta „zamieniamy łzy na uśmiech”. Ciężko było, ale się udało. Kolejne kroki, to rzucenie palenia i pozbycie się sekretnych szuflad ze słodyczami. Sablewska często powtarza, że moda nie ma rozmiaru. Na przykładzie Reni autorka programu udowadnia, że stylizacje w dużych rozmiarach są równie ciekawe i inspirujące, a kobieta w ubraniach z metką XL ma prawo czuć się seksowna. Maja obala kolejne mity: że paski pogrubiają, że dżinsy z dziurami są tylko dla modelek, a cekiny wyłącznie na Sylwestra. Moda nie ma granic. W programie Renata spełniła swoje modowe marzenia – dzięki koronkowej bieliźnie i kobiecej sukience poczuła się piękna, poczuła, że mąż może być z niej dumny. A z wiarą w siebie łatwiej będzie jej spełniać kolejne, ważniejsze marzenia.
  • Perfekcyjna Pani Domu 3

    W Polsce nigdy tak dużo nie mówiło się o sprzątaniu. Słowo „perfekcyjna” odmieniane jest na wszystkie możliwe sposoby. Test białej rękawiczki, szarfa odpowiedzialności, zasada 3P. Wszyscy wiedzą, o co chodzi, a „Perfekcyjna Pani Domu” znów wkracza do akcji. Z jakimi problemami zetknie się tym razem? Kto zgłosi się do niej po pomoc? Zajmowanie się domem to zajęcie tylko dla kobiet? Nic bardziej mylnego. W kolejnym sezonie szkolenie u „Perfekcyjnej Pani Domu” przejdą także panowie. Testowi białej rękawiczki podda się rozwodnik, którego mieszkanie zazwyczaj sprzątają przyjaciele oraz uciekinier z małego miasteczka, który postanowił zacząć wszystko od nowa. Zadziwiające historie życiowe bohaterów nieraz zaskoczą prowadzącą. Pod jej skrzydła trafi wychowanka domu dziecka oraz kobieta, która przez dwadzieścia lat mieszkała w Brazylii, gdzie jej posiadłością zajmowała się służba. Teraz musi zadbać o porządek sama. W programie nie zabraknie też niesfornych mężów, rozbrykanych dzieci oraz gromadek psów i kotów. Każdy dom i jego mieszkańcy to dla „Perfekcyjnej Pani Domu” nowe wyzwanie. Małgorzata Rozenek zdradzi widzom kolejne sprytne sposoby na radzenie sobie z bałaganem. Czas na porządki z „Perfekcyjną Panią Domu”.
  • Kuchenne rewolucje 14

    Łagów, „Szalotka”. Szalotka to nieduża restauracja usytuowana niedaleko przejścia granicznego w Zgorzelcu. Właścicielką jest energiczna Marta, która stara się, aby Szalotka była oryginalną i wyróżniającą się restauracją. Pomysłów jak przyciągnąć gości Marta ma mnóstwo. Pierwszym z nich była ciekawa nazwa, czyli „Szalotka”. Marta prawie codziennie ma nowe propozycje dań dla szefa kuchni, ale samej szalotki jeszcze nie udało się jej wprowadzić do menu. Inspirowana programami kulinarnymi wymyśliła już dania „fit”, dania z mlekiem kokosowym, kuchnię hinduską na chrzciny oraz zupy kremy np. z zielonych szparagów, które pojawiają się w karcie obok swojskiej golonki czy pierogów. Szef kuchni czuje się przytłoczony ciągłymi zmianami w karcie. Według niego przypadkowe menu, nie jest najlepszą wizytówką dla restauracji, jednak niestety nie potrafi sprzeciwić się energicznej właścicielce restauracji, która po prostu musi „wtrącać się w gary”. Marta chciałaby inspirować swoich kucharzy do kreatywnego myślenia, ale pracownicy restauracji widzą w tym tylko chaos i brak organizacji. Co gorsza, restauracja świeci pustkami, nie przynosi dochodów, pojawiają się też zaległości w płatnościach. To bardzo niepokoi Norberta, życiowego partnera Marty, który uważa, że Marta zupełnie nie radzi sobie z zarządzaniem. Norbert prawie codziennie bywa w Szalotce, chociaż prowadzi własny bar w innym miejscu. Udziela Marcie rad jak powinna prowadzić swój biznes i uważa, że bezpieczniej byłoby, gdyby to on zarządzał "Szalotką". Martę to drażni, bo nie chce być „ubezwłasnowolniona” przez Norberta. Jego uwagi nie pomagają, a są przyczyną coraz to nowych konfliktów, które przenoszą się też na pracowników. Atmosfera w Szalotce jest co raz cięższa, problemów coraz więcej, a gości coraz mniej. Jak zaprowadzić porządek w Szalotce i pogodzić Martę i Norberta? Czy Magda Gessler będzie potrafiła dokonać cudu i odczarować to miejsce, żeby zapełniło się gośćmi?
  • Sexy kuchnia Magdy Gessler 3

    Przepisów na tarty są tysiące, ale nikt nie robi ich tak, jak Magda Gessler! Prowadząca wpadła na pomysł, aby w jej tarcie znalazły się pomidory cherry i fasolka szparagowa. Idealnym wypełnieniem tego dania będzie farsz wykonany z koziego i żółtego sera oraz słynnej włoskiej burraty. Prowadząca zdradzi także przepis na ciasto kruche. Opowie jak prawidłowo je zagniatać, aby nie było twarde. Na tym nie poprzestanie. W kuchni pojawią się ukochane grzyby Magdy, które w dzieciństwie jadała w Bułgarii. W ekspresowym tempie zaprezentuje przepis na grillowane rydze w towarzystwie beurre blanc czyli maślanego sosu. Szybkie, proste, a jakie smaczne! Kto by się nie skusił na taką ucztę?
  • Sztuka mięsa 2

    GierKrówka. W kolejnym odcinku zajrzymy do leżącej przy słynnej DK1 restauracji „GierKrówka”. To miejsce prowadzone przez młode małżeństwo, które postanowiło udowodnić, że przydrożne jedzenie może być smaczne i zdrowe. Razem z szefem kuchni – Karolem – przyrządzimy poliki wołowe, a w kuchni Tomka smażony bryzol wołowy w chrupiącej panierce oraz tort boloński.
  • Z gruntu zdrowo

    Pomidor to niekwestionowany król warzywniaków i chyba najbardziej lubiane warzywo w naszym kraju. W poszukiwaniu najlepszych pomidorów Tadeusz pojechał do Jastrzębników niedaleko Kalisza, gdzie spotkał się z Wojciechem i Anią, którzy o pomidorach wiedzą naprawdę sporo. Przygotował dla nich polski chłodnik z pomidorów, a w studio podzielił się z widzami przepisami na keczup słodzony jabłkiem, tartę z pomidorami z czerstwego chleba oraz zupę pomidorową z jogurtem kokosowym.
  • Wiem, co jem i wiem, co kupuję 9

    Szlachetny z urodzenia, wykwintny w smaku, prawie pozbawiony ości. Łosoś – jedna z ulubionych ryb Polaków. Jednak media od lat nim straszą, że nas truje i morduje... Dlatego w najnowszym odcinku "Wiem, co jem" sprawdzimy, co tak naprawdę kryje się w łososiu i czy rzeczywiście może zawierać toksyny i zanieczyszczenia! Odpowiedzi będziemy szukać u samego źródła - kontaktując się z norweskimi fermami łososia. Podpowiemy też, czym różni się łosoś atlantycki od tego żyjącego dziko oraz sprawdzimy, czy łososia dzikiego w ogóle da się kupić w polskich sklepach. Do tego Kasia Bosacka wraz z ekipą programu odwiedzi pierwszą hodowlę atlantyckiego łososia w Polsce! Pracownicy firmy zaprezentują przed naszymi kamerami łososie - hodowane w pełni ekologicznie w prastarych wodach termalnych. A w "Wiem, co kupuję" opowiemy o cichym zabójcy, przez którego przedwcześnie umiera aż 45 tys. Polaków rocznie… czyli mowa będzie o smogu. Wyjaśnimy, jak powstaje i co możemy zrobić, aby ograniczyć jego emisję. Zaprezentujemy też doraźne metody walki ze smogiem, dostępne dla każdego: oczyszczacze powietrza czy maseczki antysmogowe. Wybierzemy się również na Śląsk, jednego z najbardziej zanieczyszczonych regionów Polski, gdzie z Patrykiem Białasem z Katowickiego Alarmu Smogowego porozmawiamy o tym, co lokalne władze robią, aby zmniejszyć smogowy problem.
  • Dieta czy cud? N

    Wszyscy, którym udało się zrzucić zbędne kilogramy zgodnie twierdzą, że schudnąć jest łatwo – dużo trudniej utrzymać wymarzoną wagę. W tym odcinku programu "Dieta czy cud?" o efekcie jo-jo oraz o tym, jak ważna w odchudzaniu jest samoakceptacja. Kinga Zawodnik przetestuje dla Was dwie ostatnio bardzo modne, a jednocześnie skrajnie różne diety: sokową i ketogeniczną. Dieta sokowa reklamowana jest jako doskonały sposób na oczyszczenie organizmu z toksyn. A przy okazji można na niej szybko zrzucić kilka kilogramów. Czy Kinga wytrzyma 3 dni na samych sokach? Jakie będą skutki tak restrykcyjnej diety? Wyjaśni internista, dr Paweł Grzesiowski. Dr Wanda Baltaza podpowie czym można zastąpić soki, żeby dieta nie była szokiem dla organizmu. Kinga przerzuca się na dietę ketogeniczną, na której z całą pewnością nie będzie głodować, ponieważ składa się ona głównie z mięsa i tłuszczu. Ale w jaki sposób wpływa na zdrowie i samopoczucie? Kinga przekona się już po kilku dniach jedzenia jajek na bekonie, na przemian z golonką i tatarem. W cyklu metamorfoz poznacie Monikę, której udało się schudnąć 35 kilogramów. Już jako nastolatka ważyła 110 kilo. Wielokrotnie próbowała schudnąć, ale kończyło się to efektem jo-jo i waga wracała do wyjściowych 110 kilogramów. Monika jednak dalej walczyła. W naszym programie opowie, jak udało jej się osiągnąć sukces i nie przytyć przez 11 lat. Psycholog Maria Rotkiel wyjaśni, dlaczego musimy zaakceptować siebie, żeby schudnąć. A Kinga na pocieszenie zrobi to, co każda dziewczyna – pójdzie na zakupy, w poszukiwaniu idealnej bielizny wyszczuplającej. Profesjonalna braffiterka doradzi Kindze, jak dobrać taką bieliznę.
  • Ostre cięcie 6

    Studio urody JB Crazy mieści się na jednym z dużych krakowskich osiedli. Tuż pod nim znajduje się prężnie działająca myjnia, którą każdego dnia odwiedzają dziesiątki klientów. Jacek, młody, zbuntowany i oderwany od rzeczywistości właściciel salonu, nie chce jednak wykorzystać tego potencjału. Jego ambicje wykraczają daleko poza teren osiedla. Niestety Jackowi oraz jego personelowi, fryzjerce Ani oraz kosmetyczce Justynie, brakuje podstawowych umiejętności fryzjerskich by przyciągnąć bardziej wyrafinowaną klientelę.. Dodatkowo miejsce to kryje mroczną tajemnicę, która odstrasza i tak nielicznych klientów. W efekcie salon stoi pusty. Właściciel z pracownicami zamiast obsługiwać klientów spędzają czas przeglądając kolorowe czasopisma. Jacek zmaga się z wieloma problemami, a swoje frustracje wyładowuje na dziewczynach. Jak do tej pory stoją one za nim murem, ale czy długo będą go jeszcze wspierać?
  • Miłość od kuchni

    Kuba – to lubiący dbać o siebie mężczyzna, pracujący w branży telewizyjnej, o romantycznej, artystycznej duszy, poszukujący miłości, szczerości, spontaniczności oraz... idealnej kandydatki, do stworzenia rodziny. W tym odcinku do tego miana pretendować będą trzy piękne kobiety: Iza – medyczna artystka, Monia - kabareciara z duszą romantyczki oraz Marta – zadziorna i pewna siebie fanka motocykli. Kuba na podstawie wyglądu ich mieszkań będzie starał się ocenić kandydatki. Czy uda mu się wyciągnąć właściwe wnioski? Iza to młoda, ale niezwykle wrażliwa kobieta, kochająca sztukę i zwierzęta. Na co dzień studiuje ratownictwo, a wolny czas dzieli pomiędzy dwie pasje – rysunek oraz jazdę konną. Czy mieszkanie Izy odzwierciedla jej delikatne wnętrze? Monia – szalona romantyczka, aktywnie udzielająca się w grupie kabaretowej. Czy jednak jej poczucie humoru przypadnie do gustu naszemu bohaterowi? Marta – mieszkanka warszawskiej Pragi, w czasie wolnym w pełni oddająca się swojej pasji, jaką jest pisanie książek oraz wierszy. Jednak nie dajcie się zwieźć pozorom – Marta to twardo stąpająca po ziemi, niezwykle pewna siebie i zaradna kobieta. Czy jednak mieszkanie w pełni oddaje jej temperament? Kuba uda się na kolację z dwiema kobietami. Czy którejś z nich uda się zawrócić mu w głowie?
  • Kuchenne rewolucje 14

    Wałcz, "Blue Moon". Wałcz to nieduże miasteczko, ale malowniczo położone nad pięknym jeziorem i mogące pochwalić się Ośrodkiem Szkoleń Olimpijskich. W jego centrum, w podziemiach niepozornego pawilonu usługowo-handlowego mieści się restauracja „Blue Moon”. Właścicielem jest Andrzej, który przyznaje, że otwierając restaurację marzył o wysokim standardzie – wnętrze jest wizją projektanta, właściciel zainwestował też w pracowników, sprowadził specjalnie kucharza z Poznania, który uczył go gotować. Wszystko na próżno, bo "Blue Moon", w który zainwestował prawie milion złotych świeci pustkami. Nie wiadomo, czy to zbyt eleganckie wnętrza odstraszają gości, czy może jedzenie nie przyciąga smakiem? Bo "Blue Moon" ma również problem z utrzymaniem personelu, który ciągle się zwalnia i pan Andrzej zmuszony jest gotować osobiście. Problemy z restauracją niszczą życie jego rodziny, praca pochłania każdą wolna chwilę, a zarówno żona pana Andrzeja i jego dorosły syn muszą finansować z zysków swoich firm koszty utrzymania niedochodowej restauracji. Oboje przyznają, że przepracowanie i problemy przytłaczają pana Andrzeja, a on sam staje się coraz bardziej niecierpliwy i nerwowy, a to oczywiście przysparza mu dodatkowych kłopotów w relacjach z pracownikami.
  • wieczór
  • Londyńska rewolucja Magdy Gessler

    Takiej rewolucji jeszcze nie było! Kamera Food Network pojechała za Magdą Gessler prosto do Londynu, gdzie ikona telewizji otworzyła swoją pierwszą restaurację! Co będzie się działo na miejscu 24 godziny przed otwarciem? Czy zespół Magdy Gessler upora się na czas ze wszystkimi problemami technicznymi? Jak w tej sytuacji odnajdzie się słynna restauratorka?
  • Fillery Discovery Life - Świeże kosmetyki

  • Chiny według Jarka Nowaka

    Jarek Nowak, antropolog i podróżnik znany widzom z programu „Szokujące potrawy” wybierze się w podróż po Chinach i na nowo odkryje jedną z najstarszych cywilizacji świata. Wraz z prowadzącym zagłębimy się w zaułki Muru Chińskiego, wybierzemy się na targ, by skosztować lokalny street food i udamy się na trekking przez Wąwóz Skaczącego Smoka. Nie zabraknie też ciekawych atrakcji, zaskakujących zwyczajów i szokujących potraw! Jarek podpowie, jak poruszać się na miejscu, co robić w wolnym czasie i jak przeżyć niezapomnianą przygodę życia. Całość będziemy obserwować z subiektywnego punktu widzenia prowadzącego. Ten program to alternatywny przewodnik pełen ciekawostek i praktycznych wskazówek dla każdego!
  • W czym do ślubu 5

    Kasia jest youtuberką, instagramerką i influencerką, znaną jako Worldofblond. Nic dziwnego więc, że swoją miłość znalazła w mediach społecznościowych. To było uczucie od pierwszego wejrzenia. Adrian podobnie jak Kasia jest youtuberem, razem prowadzą kanał Couple Power. Są pozytywnie zakręceni na punkcie zdrowego odżywania i siłowni. Wspólnie prowadzą firmę, która zajmuje się rozpisywaniem diet i treningów. Kasia i Adrian są jak papużki nierozłączki - razem pracują, razem odpoczywają, studiują na tej samej uczelni i razem też mieszkają. Kasia zawsze mówiła mamie, że zostanie gwiazdą. Dlatego jej suknia ślubna musi być bogata, jak przystało na gwiazdę i influencerkę. Podoba się jej złoto i róż. Mama Kasi, Małgorzata jest jej najlepszą przyjaciółką, dlatego to ją właśnie wybrała przyszła panna młoda, aby towarzyszyła jej w programie. Poza tym w wyborze pomagać jej będą narzeczony, mama Adriana Aneta oraz przyjaciółka, Ola. Czy Kasia pozostanie wierna swoim marzeniom o sukni godnej prawdziwej księżniczki i na jaką kreację odważy się mama urodzonej gwiazdy?
  • My Way EXTRA

  • TRWA

    Ach, ten ślub! N

    Bohaterami 10. odcinka"Ach, ten ślub!" są Monika i Łukasz. Mieszkają w Warszawie. Monika jest właścicielką firmy, która specjalizuje się w obsłudze eventów. Łukasz jest muzykiem, ale pracuje także w firmie Moniki, gdzie zajmuje się promocją. Poznali się 6 lat temu podczas eliminacji do festiwalu, gdzie Łukasz występował ze swoim zespołem. Parą zostali dużo później. Musieli ułożyć sprawy osobiste, aby móc być razem. Spotkali się ponownie 2 lata temu i od tamtej pory są nierozłączni. Monika i Łukasz lubią swoją pracę, ale bywa także wyczerpująca. Nadmiar zajęć sprawił, że nie udało im się zaplanować wszystkich spraw związanych z organizacją ślubu w plenerze oraz wesela. Na szczęście Magda i Agnieszka śpieszą z pomocą! Monika i Łukasz postanowili, że ich uroczystość odbędzie się w restauracji przyjaciół. Jest to miejsce, w którym dobrze się czują i często spędzają czas. Ceremonia odbędzie się w plenerze, z widokiem na rozlewisko. Miejsce jest otoczone zielenią, jest bardzo klimatyczne, ale trzeba mu nadać charakter. Dodatkowym utrudnieniem będzie fakt, iż uroczystość zaplanowana jest na godzinę 13, a dzień wcześniej w restauracji odbywa się inna impreza zamknięta. Jest dużo przestrzeni do zagospodarowania. Para lubi styl orientalny, kuchnię orientalną i marzy o podróży poślubnej do Tajlandii. Agnieszka postanowiła ten motyw przemycić do wystroju imprezy i stworzyć dekoracje w stylu romantycznym, ale w wydaniu orientalnym. Pojawią się wachlarze, dużo świeżych kwiatów i zieleni oraz kwitnące kwiaty wiśni. Tłem ceremonii zaślubin będzie widok na rozlewisko. Specjalnie stworzona na tę okazję kurtyna wodna i wodospad wpisujące się w klimat orientu nie zasłonią tego widoku, ale będą potęgować orientalny klimat. Para ma duży problem ze strojami. Monika przymierzyła wiele sukni, ale żadna z nich nie spodobała jej się na tyle, aby zdecydować się na zakup. Chciałaby, aby suknia była utrzymana w klimacie boho ale była także romantyczna, kobieca, elegancka. Magda zaprosiła Monikę do salonu, gdzie wraz ze świadkową skompletują całą stylizację. Łukasz nie ma garnituru, ale ma pomysł na strój. Ze względu na brak czasu i prace przy kreacji Moniki, Magda poprosiła o pomoc w wyborze garnituru dla Łukasza zaufanego specjalistę od mody męskiej - Wojtka. Łukaszowi zależało na nowoczesnej stylizacji, nie chciał klasyki, dlatego zdecydował się na kratę. Wojtek pomógł mu w dobraniu odpowiedniego fasonu, kolorystyki oraz dodatków. Czy w tak krótkim czasie uda się wyczarować orientalną krainę dla Moniki i Łukasza? Czy uda się sprostać oczekiwaniom rockandrollowej pary? Tym razem Magda i Agnieszka mają zaledwie 2,5 dnia na organizację wymarzonej imprezy. Hasło przewodnie to: wszystkie ręce na pokład!
  • Pani Gadżet 18 N

    „Pani Gadżet” właśnie wkracza w dorosłość! 18. sezon kultowego programu TVN Style przyniesie kolejne niespodzianki i udowodni, że dobre gadżety po prostu się nie kończą. Właśnie nasz cykl jest najlepszym przewodnikiem dla wszystkich zdezorientowanych w gąszczu sklepów i opcji. Na wiernych i nowych fanów czeka jak zawsze Anna Nowak-Ibisz, która od lat niestrudzenie szuka najlepszych patentów i pokazuje, co warto mieć, a bez czego można się obejść. W tym sezonie, już na samym początku, zaprosi Was do pięknego ogrodu i zaproponuje gadżety, dzięki którym ostatnie dni lata będą wyjątkowe. W kuchni Pani Gadżet zobaczycie najlepsze sposoby na zrobienie modnych i zdrowych kiszonek. W odcinkach nie zabraknie skutecznych kosmetyków, najlepszych pomysłów na szybkie sprzątanie i ukochanych przez wszystkich drobiazgów, które ułatwiają życie. Jak w każdym sezonie, Pani Gadżet przetestuje gadżety na własnej skórze i specjalnie dla swoich widzów sprawdzi, czy warto je kupić. Takiemu doświadczeniu i wiedzy, jaki zgromadziła Ania Nowak -Ibisz przez 17 sezonów, można zaufać!
  • Pani Gadżet EROTYCZNIE

    Do tej pory Ania Nowak-Ibisz pokazywała wam częściej wibratory i masażery dla pań. I w tym odcinku też takie będą: małe, większe, wodoodporne, złocone, składane i zwyczajne... Ale panowie też potrzebują zabawy, dlatego w tym odcinku „Pani Gadżet erotycznie" zobaczycie masturbatory stworzone specjalnie dla nich. Będzie też wyjątkowy żel, który zadziała stymulująco na najwrażliwszą część kobiecego ciała, czyli łechtaczkę. W tym odcinku Ania Nowak-Ibisz porozmawia też o rzeczach, które spędzają sen z powiek wielu Polkom. Seksuolożka Monika Staruch wyjaśni, dlaczego gasimy światło w sypialni i podsunie pomysły na pozbycie się wstydu w seksie. Psycholog Piotr Mosak wytłumaczy natomiast mechanizm zdrady. Czy można się przed nią ustrzec? Oglądajcie „Panią Gadżet erotycznie"!
  • Związki z modą

    Są mężczyźni, którzy znają się na modzie. Są tacy, którzy – niekoniecznie. W programie "Związki z modą" będą mieli okazję ubrać swoje dziewczyny od stóp do głów. I to na różne okazje! Zmagania panów będą obserwowali najbliżsi oraz nasza ekspertka - Kasia Baran to stylistka gwiazd i ceniona kostiumografka popularnych seriali telewizyjnych. W tym programie sprawdzi, jak faceci wystylizują swoje dziewczyny. Dziś na pierwszy ogień idą Emilka i Grzegorz. Są w związku od 6 lat. Czy to wystarczy, aby dobrze poznać styl ubierania partnerki? Przed Grzegorzem trudne zadanie - wystylizowanie Emilki na jego imprezę firmową, na której partnerka ma mu towarzyszyć. Każdy mężczyzna zaczyna swoją modową przygodę od zasłonięcia oczu swojej kobiecie. Już od pierwszych minut parze przyglądają się: nasza ekspertka Kasia Baran oraz najbliżsi - siostra, mama, brat i przyjaciółka Emilki. Czy kreacja zaproponowana Emilce przez Grzegorze jej się spodoba? Jak oceni ją nasza prowadząca? Drugą parę, jaką zobaczycie w 1. odcinku naszego programu, tworzą Gosia i Marcin, którzy są razem już od 8 lat. Zmaganiom chłopaka ze stylizacjami partnerki na jego imprezę firmową będą przyglądać się przyjaciele pary. Czy Marcin ubierze ukochaną w swoim stylu czy raczej weźmie pod uwagę jej gusta? Przekonacie się, oglądając 1. odcinek "Związków z modą"!
  • W poszukiwaniu pacjentów 3

    Dziwne bóle głowy, nietypowe dolegliwości, tajemnicze guzy i inne niepokojące objawy – doktor Pixie McKenna i doktor Phil Kieran pomogą postawić diagnozę ludziom, których niepokoi własny stan zdrowia. Pacjenci prezentują lekarzom swoje przypadki, niepokojące ich objawy a także wyniki dociekań, śledztw i studiów przeprowadzonych w oparciu o … internet i fora. Czy diagnoza jest trafna? A może zupełnie nietrafiona? Strach jest jednak bardzo złym doradcą i potrafi podsunąć najgorszy scenariusz… Wraz z doktorami McKenną i Kieranem prześledzimy historie pacjentów i będziemy towarzyszyć tym, którzy wymagają specjalistycznego leczenia
  • Walka o lżejsze życie

    Melissa: 296 kg
  • Wiem, co jem 6 N

    Na działce, na natury łonie, w ogródku, nawet na balkonie. Co robi Polak na świeżym powietrzu? Je, pije, grilluje! Uff, w dziewiątym odcinku „Wiem, co jem” będzie gorąco! W zeszłym roku przepiliśmy i przejedliśmy w sezonie grillowym aż 6 mld złotych. Kiełbasa raz, karkówka dwa, kaszanka trzy! Kochamy grillowanie, ale jak znosi je nasza wątroba? Czy potrawy z rusztu są rakotwórcze? Jak mięso marynować, żeby nie zmarnować? A może lepiej korzystać ze sklepowych mięs już przyprawionych i gotowych przypraw do grilla? Aż 80% Polaków najchętniej grilluje kiełbasę, ale czy wie jaką? Czy grillowa naprawdę jest najlepsza? Co w kiełbasie robią wodorosty i tajemniczy biały proszek o nazwie Glukono delta-lakton. Kasia Bosacka sprawdzi również czy grillowanie rzeczywiście odchudza potrawy i wysmaży przepis na to jak grillować, by nie chorować. Zapraszamy!
  • Wiem, co jem 6 N

    Do kiełbasy, do hot-doga, do mięsa z grilla. Czerwony, żółty, a może biały? Ostry jak szatan czy łagodny jak baranek? Dziś cały odcinek będziemy taplać się… w sosie! Zjadamy aż 106 mln litrów zimnych sosów rocznie, prawie 3 litry na osobę. Najwięcej oczywiście w sezonie grillowym – keczup do kiełbaski, musztarda do karkówki, majonez do sałatki. Tymczasem okazuje się, że sklepowy majonez jest bez jajek, a ketchup bez pomidorów. Czym producenci wypełniają słoiczki naszych ulubionych dodatków? Który ketchup jest najlepszy? Czy to dobrze, że znajdziemy w nim cukier i ocet? Co jest zdrowsze keczup czy musztarda? Guma ksantanowa, guma guar, skrobia, białko sojowe, substancje stabilizujące - z czego robi się dziś majonez? Może lepiej „ukręcić” samemu w domu? A chrzan? We Francji, Szwajcarii i Holandii jest zarejestrowany jako lek. A w Polsce? Jak nasi producenci chrzanią chrzan? Na te wszystkie pytania w najnowszym odcinku „Wiem, co jem” odpowie Kasia Bosacka. Zobaczcie koniecznie!
  • Wiem, co jem 2 N

    Prawdziwa kopalnia witamin, minerałów oraz bezcennych kwasów tłuszczowych omega 3. Jako statystyczny Polak zjadasz miesięcznie 13 jajek. Ale na co patrzysz w sklepie – wyłącznie na ładne opakowanie? A czy wiesz, co oznaczają poszczególne symbole na pieczątce? W tym odcinku „Wiem, co jem” Kasia Bosacka, oprócz odbycia tradycyjnej rundki po sklepowych regałach, odwiedziła kurnik i prawdziwych ekspertów od kurzych jaj. Bo trzeba było profesorskiego autorytetu by rozstrzygnął wątpliwości wokół tak modnych ostatnio jajek od kur zielononóżek… Uwaga, te informacje na dobre zatrzęsą waszymi portfelami…
  • Najsztub słucha - Natalia Siwiec AD

    W pierwszym odcinku, trzeciej już serii programu „Najsztub słucha” gościć będziemy Natalię Siwiec. Modelka szczerze wyzna, jak to jest pozować nago w wieku 13 lat. Bez oporów opowie także o seksie oraz miłosnych przygodach z kobietami. Nie przegapcie, zapraszamy!
  • W roli głównej - Sonia Bohosiewicz AD

    Program prowadzony przez Magdę Mołek, w którym poznajemy historie życia znanych osób. W dobie "rozkrzyczanych" talk-show, widz otrzymuje klasyczną rozmowę z gościem, podczas której ma okazję poznać jego osobowość. Każdy odcinek to nowa odsłona czyjegoś życia. Prowadząca pyta o ważne chwile w życiu swojego gościa, wydarzenia, które zmieniły jego losy. Spotkanie dzieli się na 3 "akty": dzieciństwo, dorastanie, dojrzałość. Rozmowy są bogato ilustrowane zdjęciami z rodzinnego albumu oraz innymi archiwaliami. Podczas wywiadów, wśród publiczności zasiadają najbliżsi i przyjaciele bohatera danego odcinka.
dalej
Zobacz program innych kanałów: