Pascal polsko-francuski

Pascal polsko-francuski
Pascal polsko-francuski

Pascal przez parę tygodni podróżował po Polsce i Francji, aby pokazać Wam najciekawsze miejsca i ciekawostki kulinarne. Ugotował wiele smacznych dań. Przyszedł czas, aby połączyć polsko – francuskie korzenie Pascala. Oto niespodzianka dla wiernych widzów programów kucharza – odcinek specjalny, a w nim niepublikowane materiały.

Pascal zdradzi kilka przydatnych trików kulinarnych. Dowiecie się na przykład, jak uwędzić w domu rybę i jak prawidłowo zamrozić owoce.

Czekają na Was również dwa zupełnie nowe przepisy. Najpierw powrócimy wraz z Pascalem na chwilę do Paryża. Tam, na brzegu Sekwany, kucharz przygotuje smaczny i piękny deser gruszkowy.

Do Polski wrócimy, aby pokazać, jak wspaniałe warzywa można znaleźć w naszym kraju. Pascal wyczaruje pyszną sałatkę z fioletowej marchwi i pomarańczowych buraków. Oryginalnym dodatkiem będzie pesto z liści rzodkiewki.

Do zobaczenia na antenie TVN Style już w najbliższą niedzielę, 2 listopada o godzinie 14.05. Zapraszamy!

Wywiad z Pascalem Brodnickim. Prosto z Francji!

Za pomoc w realizacji programu dziękujemy:

Cook Up Studio w Warszawie

Hotelu Im Park w Jędrychowie

Wędzarni „Przypiecek" w Jastrzębiej Górze

Pascal polsko-francuski
Wędzarnia „Przypiecek" w Jastrzębiej Górze
Wędzarnia „Przypiecek" w Jastrzębiej Górze
Hotel Im Park w Jędrychowie
Hotel Im Park w Jędrychowie
+4
Zobacz galerię

Pascal polsko-francuski

podziel się:

Pozostałe wiadomości