Aktualności

"Szczypta smaku": Francuskie inspiracje
"Szczypta smaku"  Foto: Piotr Mizerski / Fotosy.pro / TVN

Tym razem w sentymentalną podróż przeniesie się Agata, która udowodni, że kuchnia francuska jest owszem wyrafinowana i elegancka, ale przygotowanie potraw wcale nie musi być trudne i czasochłonne. Dowodem na to będzie chociażby wołowina po burgundzku.

Dziewczyny pokażą też, czym różni się prawdziwa sałata nicejska od tych, które niestety serwuje się w większości restauracji.

Będzie też prawdziwy francuski romans - tarta z fenkułem w pomarańczach. Voila!

ZOBACZ PRZEPISY Z TEGO ODCINKA "SZCZYPTY SMAKU" >>>

Zwiastun czwartego odcinka "Szczypty smaku"
Zwiastun czwartego odcinka "Szczypty smaku"

EMISJA czwartego odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 4 stycznia o godz. 11:45.

Powtórki odcinka:

wtorek, 7 stycznia, 11:30

czwartek, 9 stycznia, 9:05

piątek, 10 stycznia, 14:20

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
"Pani Gadżet" i recykling!
Następny artykuł:

"Pani Gadżet" i recykling!

tvnpix