ZOBACZ PRZEPISY NA POTRAWY Z TEGO ODCINKA >
W tym odcinku Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w tę szaloną podróż i dziewczyny wspólnie oddadzą się "włoskiej robocie".
To będzie przeprawa przez cudowne smaki rodem ze słonecznej Italii. Dowiecie się, czym różni się zuppa pavese, czyli typowy włoski rosół od tradycyjnego polskiego.
Olga nauczy Was przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata przedstawi wspaniały mediolański przepis na potrawę jednogarnkową, czyli Ossobuco alla Milanese.
Bon appetit!
PREMIERA 6. odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 11 maja o godz. 12:45.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 13 maja, 11:35
wtorek, 14 maja 18:25
środa, 15 maja, 8:10
czwartek, 16 maja, 12:35
Pozostałe wiadomości
AktualnościKim są trenerki Małgorzaty Rozenek-Majdan w "Pokonaj mnie, jeśli potrafisz"?
KlaraKlara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"