"Sztuka mięsa": mięso mielone

Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak
Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak
Sos boloński, pieczeń rzymska, pulpeciki - to zobaczycie w kolejnym odcinku "Sztuki mięsa" Tomka Jakubiaka.

W kolejnym odcinku „Sztuki mięsa” Tomek Jakubiak podzieli się z widzami przepisami na ulubione potrawy z mięsa mielonego. Dowiemy się, jak odpowiednio przygotowywać mięso mielone, aby wydobyć z niego, jak najwięcej smaku. W swojej kuchni przygotuje pieczeń rzymską oraz pulpety w sosie musztardowym.

Odwiedzi również warszawski lokal „Posypane”, gdzie Paweł serwuje robione na miejscu makarony. Poznamy sekret ich obłędnego tagliatelle a la bolognese.

PREMIERA 8. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 8 kwietnia o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 9 kwietnia, 13:25

piątek, 10 kwietnia, 15:55

sobota, 11 kwietnia, 9:45

wtorek, 14 kwietnia, 8:05

podziel się:

Pozostałe wiadomości