Aktualności

"Sztuka mięsa": mięso mielone
Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak 
Sos boloński, pieczeń rzymska, pulpeciki - to zobaczycie w kolejnym odcinku "Sztuki mięsa" Tomka Jakubiaka.

W kolejnym odcinku „Sztuki mięsa” Tomek Jakubiak podzieli się z widzami przepisami na ulubione potrawy z mięsa mielonego. Dowiemy się, jak odpowiednio przygotowywać mięso mielone, aby wydobyć z niego, jak najwięcej smaku. W swojej kuchni przygotuje pieczeń rzymską oraz pulpety w sosie musztardowym.

Odwiedzi również warszawski lokal „Posypane”, gdzie Paweł serwuje robione na miejscu makarony. Poznamy sekret ich obłędnego tagliatelle a la bolognese.

PREMIERA 8. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 8 kwietnia o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 9 kwietnia, 13:25

piątek, 10 kwietnia, 15:55

sobota, 11 kwietnia, 9:45

wtorek, 14 kwietnia, 8:05

Komentarze (2)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

wszystko fajnie ale próbowałam znaleźć przepis na pulpeciki i nici:(

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Witam, gdzie znajdę przepisy z tego odcinka?

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Pomoc | Zasady forum
          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
          "Pary młode ponad miarę": obyło się bez szantażu. Gabrysia i Piotrek zgodnie postawili na klasykę
          Następny artykuł:

          "Pary młode ponad miarę": obyło się bez szantażu. Gabrysia i Piotrek zgodnie postawili na klasykę

          tvnpix