Aktualności

Powrót do listy

"Sztuka mięsa": przepisy na mięsa duszone: cielęcinę i golonkę z indyka

Wiadomości |
"Sztuka mięsa": przepisy na mięsa duszone: cielęcinę i golonkę z indyka
Zapowiedź 3. odcinka Sztuki mięsa 

W kolejnym odcinku programu „Sztuka mięsa" Tomasz Jakubiak pokaże nam swoje ulubione przepisy na duszone mięsa. Dowiemy się, w czym tkwi sekret duszonej cielęciny w białym winie przyrządzonej według rodzinnej receptury Jakubiaków.

Tomek przygotuje również golonki z indyka z młodymi ziemniakami i sałatką z buraków.

Najpierw jednak odwiedzi podwarszawską restaurację Winny Garaż, w której Wojtek oraz Magda zaserwują mu pyszną wołowinę duszoną w czerwonym winie.

PREMIERA 3. odcinka 3. sezonu "Sztuki mięsa" w TVN Style w środę 4 marca o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 5 marca, 13:35

piątek, 6 marca, 15:55

sobota, 7 marca, 9:10

poniedziałek, 9 marca, 14:25

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
"Pani Gadżet erotycznie": jak rozpalić ogień w związku?
Następny artykuł:

"Pani Gadżet erotycznie": jak rozpalić ogień w związku?

tvnpix