"Sztuka mięsa": smakołyki z grilla

Zapowiedź 4. odcinka "Sztuki mięsa"

W 4. odcinku "Sztuki mięsa" Tomek Jakubiak pokaże swoim widzom patenty na pyszne grillowane mięso. Zdradzi nam przepis na grillowane kotleciki cielęce z pikantną konfiturą agrestową i plackami ziemniaczanymi z kapustą kiszoną. Zrobi też wolno pieczone żebra wołowe z pastą z bakłażana i pomidorami z grilla.

Odwiedzi też Poznań, gdzie Filip i Paweł w swoim food trucku UP IN SMOKE BBQ serwują miękkie, soczyste, długo pieczone żeberka.

PREMIERA 4. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 11 marca o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 12 marca, 13:30

piątek, 13 marca, 15:55

sobota, 14 marca, 9:10

poniedziałek, 16 marca, 14:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości