"Sztuka mięsa": ulubione przepisy Tomka Jakubiaka na ryby

Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak i ryba w sosie sojowym
Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak i ryba w sosie sojowym

W 2. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa" poznamy ulubione rybne przepisy Tomka Jakubiaka. Prowadzący ugotuje zupę rybną z pulpetami, której smak na pewno was zachwyci.

Na drugie danie zaproponuje z kolei gotowaną rybę w sosie sojowym z dodatkiem dymki i sałaty lodowej. Najpierw jednak pojedzie do Ojcowa, gdzie spróbuje pysznego pstrąga - wędzonego i grillowanego przez wyjątkowy żeński duet: Agnieszkę i jej mamę Magdę.

PREMIERA 2. odcinka 3. sezonu "Sztuki mięsa" w środę 26 lutego o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 27 lutego, 13:25

piątek, 28 lutego, 16:25

sobota, 29 lutego, 8:40

poniedziałek, 2 marca, 14:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości