W 5. odcinku 3 sezonu "Sztuki mięsa" w TVN Style Tomek Jakubiak zajmie się tematem mięsa i ziół. Przygotuje schab w cieście francuskim i mozzarellę zapiekaną w szynce.W kolejnym odcinku „Sztuki mięsa" Tomek Jakubiak zajmie się tematem mięsa i ziół. Pokaże nam przepisy na schab cielęcy pieczony w cieście francuskim z ziołami oraz na mozzarellę zapiekaną w szynce z pesto z rukoli.
Ale najpierw uda się na Pojezierze Lubuskie, gdzie odwiedzi malowniczo położony Gościniec na Półwyspie. Martyna i jej siostra Paulina prowadzą tam restaurację, która słynie z genialnego pieczonego kurczaka w ziołach.
PREMIERA 5. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 18 marca o godz. 17:25.
Powtórki odcinka:
czwartek, 19 marca, 13:10
piątek, 20 marca, 15:55
sobota, 21 marca, 9:40
poniedziałek, 22 marca, 14:25
Pozostałe wiadomości
AktualnościKim są trenerki Małgorzaty Rozenek-Majdan w "Pokonaj mnie, jeśli potrafisz"?
KlaraKlara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"