"Sztuka mięsa": zioła idealnym dodatkiem do mięs

Zapowiedź 5. odcinka "Sztuki mięsa"
W 5. odcinku 3 sezonu "Sztuki mięsa" w TVN Style Tomek Jakubiak zajmie się tematem mięsa i ziół. Przygotuje schab w cieście francuskim i mozzarellę zapiekaną w szynce.

W kolejnym odcinku „Sztuki mięsa" Tomek Jakubiak zajmie się tematem mięsa i ziół. Pokaże nam przepisy na schab cielęcy pieczony w cieście francuskim z ziołami oraz na mozzarellę zapiekaną w szynce z pesto z rukoli.

Ale najpierw uda się na Pojezierze Lubuskie, gdzie odwiedzi malowniczo położony Gościniec na Półwyspie. Martyna i jej siostra Paulina prowadzą tam restaurację, która słynie z genialnego pieczonego kurczaka w ziołach.

PREMIERA 5. odcinka "Sztuki mięsa" w środę 18 marca o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 19 marca, 13:10

piątek, 20 marca, 15:55

sobota, 21 marca, 9:40

poniedziałek, 22 marca, 14:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości